dinsdag 1 november 2011

Winactie: 5x Moment de Bonheur Parfum

Sinds ik bij de Sephora stage loop heb ik weer helemaal de kriebels in mijn buik van Parfum. Ik ruik zoveel lekkere geuren en zou het liefst zoveel mogelijk willen kopen. Dat kan natuurlijk niet want dat laat mijn portemonnee niet toe. Ik ben in juni naar de presentatie van Yves Rocher geweest waar twee geurspecialisten uit Parijs een nieuwe geur van Yves Rocher kwamen introduceren. De Moment de Bonheur is de nieuwste geur in de collectie. Ik ga jullie meer over deze geur vertellen, én ik mag 5 van deze lekkere geuren weggeven. Kijk snel verder voor meer info.


Op het event stonden tafels met lekkere roze macaroons en mooie bloemblaadjes. Ook stond de parfum mooi op tafel uitgestald en was alles mooi in de sferen van de parfum gemaakt.
Tijdens het event kregen we alle geuren individueel te ruiken zoals vioolblaadjes, cederhout , patchoeli en (hoofdgeur) Centifoliaroos. Centifoliaroos worden in Zuid Frankrijk gewonnen en worden in mei geplukt. Daardoor maakt het deze geur zo speciaal. 
De geur is vol en bloemig van geur, maar heeft zeker ook een frisse kant. Hij is zeker geschikt voor de wat jongere dames, maar is een erg vrouwelijke geur. Door de patchoeli blijft de geur erg lang hangen en hoef je niet vaak op een dag te sprayen.


Yves Rocher komt niet alleen met de eau de Parfum maar ook met een aantal andere lekker ruikende producten zoals bijvoorbeeld de bodymilk , de douchegel en deodorant. Zo kun je je hele lichaam lekker laten ruiken.
- Eau de parfum 30 ml - EUR 35,00
- Eau de parfum 50 ml - EUR 53,00
- Geparfumeerde hydraterende bodymilk 200 ml - EUR 18,90
- Geparfumeerde douchegel 200 ml - EUR 13,50
- Geparfumeerde deodorant 100 ml - EUR 16,50
Wil jij deze geur winnen en kans maken op 1 van de 5 parfums? Lees dan snel verder.


Ik mag 5 Moment de Bonheur geuren weggeven van 30ml. Om kans te maken moet je de volgende stappen ondernemen.
Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win 5x een Moment de Bonheur parfum/geur bij @silja88 .Volg en RT dit bericht en kijk op: http://bit.ly/tekhI2 en maak kans (RT is lief).
5. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
6. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
7. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 8 november 23.59De geur is nu ook in de winkels van Yves Rocher te koop, maar ook online te krijgen in de webshop van Yves Rocher.
Maar ik zou eerst zeggen: probeer deze parfum te winnen, want je maakt 5x kans.

Q: Wat is jou favoriete parfum?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.