dinsdag 27 december 2011

50% KORTING OP HEEL VEEL LUSH-LEKKERS

Even een kort berichtje tussendoor. Ik zit nu heerlijk op de bank uit te buiken van een heerlijk gourmet diner bij mijn schoonouders. Ik kreeg net een mailtje binnen van Lush die ik toch wel even snel online wil zetten. Normaliter zet ik bijna nooit meer een persbericht o.i.d. online, maar ik denk dat jullie erg blij worden van dit artikeltje. Je hebt het misschien al gelezen in de titel, maar lush gaat heel veel lekkere producten in de sale gooien. Lees snel verder voor de voorwaarden.


DE SPELREGELS:
  • Lush geeft 50% korting op alle Lush kerstproducten en -gifts uit onze kerstcollectie van 2011, geldig in onze winkels en www.Lush.nl
  • We geven - uitsluitend in onze winkels! - 50% korting op een aantal geselecteerde producten uit ons vaste assortiment. Deze korting geldt niet voor online bestellingen via www.Lush.nl
  • Korting is geldig van 27 december 2011 tot uiterlijk 6 januari 2012, zolang de voorraad strekt.
  • Korting kan niet worden gebruikt in combinatie met iedere andere vorm van korting
  • OP = OP! Dus wees er snel bij…
Ik heb al samen met mijn moeder wat dingetjes besteld. Zo heeft mijn moeder twee keer een Cosy Christmas pakket gekocht en een Christmas Massagebar. Ik heb een Snow Fairy Douchegel en een Snow Fairy Lip Tint gekocht.
 
Ik zou zeggen heel veel shop plezier !
Q: wat ga jij zeker kopen voor 50% korting?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.