zondag 11 december 2011

The BeautyBakery - Badkamer Goodies #2

Wat zijn jullie allemaal enthousiast over The Beauty Bakery (TBB). Zoals jullie weten loopt er op dit moment een winactie met lekkere goodies van TBB en jullie reageren daar massaal op! Super leuk en dat maakt mij heel erg blij. Ik had al aangegeven dat ik wilde proberen om deze week nog een artikel online te zetten over Angel haar heerlijker producten in haar webshop. Vandaag laat ik jullie drie heerlijke producten zien. Ik zal er niet uitgebreid over vertellen, maar kort en krachtig zijn in mijn uitleg.


Bath Cupcake Melt - Hot Pink Playboy

Als je deze cupcake op een schaal zou zetten zou je hem bijna opeten, zo echt lijkt hij. Het is een heerlijke product voor in bad of voor onder de douche. Deze cupcake melt is heerlijk om in bad te doen en heerlijk te genieten van de geur. De romige vochtinbrengende boterachtige olie is heerlijk op de huid en na een bad heb je dan ook geen bodylotion of bodybutter meer nodig. 

Heb je geen bad, kun je hem heel erg goed gebruiken onder de douche. Je moet dan wel de topping er af halen en tijdens het douchen kun je dan heerlijk deze als een skin creamer over de huid aanbrengen. Deze cupcake  is gemaakt van sheabutter, cacaoboter en amandelolie.
De cupcake melt kost €3,90
 
Lip Butter - Coconut
Ik smeer mijn lippen meerdere malen per dag in. Deze lip butter is heerlijk verzorgend en geeft een mooi glansje op de lippen. De kokos geur is niet heel sterk en dit is het enige wat mij een beetje tegenvalt aan deze lip butter. Deze lip butter is 100% natuurlijk & plantaardig. De lip butter heeft vier pure fairtrade ingrediënten die gemengd zijn tot 'n creamy lip butter. Ze houden je lippen zacht, soepel & very kissable!
De lip butter kost €4,95

Whipped Skin Frosting - Vanilla Coconut

Deze heerlijke skin frosting is een genot voor je huid. Het is een dikke lobbige bijna slagroom achtige crème die heerlijk vet op de huid is. Erg lekker nu het kouder buiten wordt en overal de kachels aan staan. Je huid heeft dan wel wat extra's nodig en dat doet deze skin frosting zeker. Hij heeft wat langer nodig om in te trekken maar dan heb je ook langer wat, want de geur blijft ontzettend lang hangen.

De geur is erg sterk en dat vind ik juist erg lekker omdat hij daardoor goed opgemerkt wordt. De geur bestaat uit heerlijke vanille uit Brazilië en kokos die je gelijk aan heerlijke cocktails doet denken. De skin frosting bestaat voor maar liefst 80% uit fairtraide Sheabutter.

Wat erg leuk is, is dat zodra je de skin frosting met de huid in aanraking komt het smelt. Hierdoor is het erg makkelijk uit te smeren en laat het een mooie glow achter op de huid!
De skin frosting kost €7,50 
Het zijn heerlijke producten en ik gebruik elke dag wel minimaal 1 product van TBB. Wat ik al liet weten is er op dit moment een winactie is waar o.a. deze drie producten in zitten. Hier kun je meedoen tot en met (morgen) 12 december. 

Kun je niet wachten en wil je direct een mega bestelling plaatsen bij The Beauty Bakery, dan kun je dat hier doen.

Q: Doe jij al mee aan de winactie?

1 opmerking:

  1. Krijg meteen zin op haar site te gaan shoppen!
    Leuk artikel. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.