zondag 4 december 2011

The Body Shop 4-step smokey eyes kit + Look

Afgelopen week liet ik jullie al twee heerlijke producten van The Body Shop (TBS) winter verzorgingslijn zien. Vandaag laat ik jullie een mooi smokey eye palette zien van de wintercollectie van TBS. Ze hebben twee verschillende varianten, de Silver Black en de Golden Brown. Ik laat vandaag de Golden Brown palette zien met mooie goud en bruin tinten. 

De verpakking is een mooi en opvallend doosje. Je ziet een foto op de voorkant waarop je ziet welke look je er mee zou kunnen maken. Op de achterkant wordt stap voor stap uitgelegd hoe je die look na kunt maken. Eigenlijk is het een standaard smokey eye, maar ik zou zeggen lekker experimenteren met de kleuren.
Ik vind het een erg mooi doosje. Mooi glanzend zwart vierkanten doosje met een simpele gouden rand onder waar het logo van TBS in staat. Een erg mooi doosje wat zeker mooi bij de kerst past. Aan de binnenkant vind je vier mooie kleuren, een oogpotloodje en een klein simpel kwastje. In de deksel kant heb je een mooi volledig spiegeltje. Erg handig voor als je het palette mee neemt.
Ik vind het erg leuk dat er een oogschaduw kwastje en een bruin oogpotlood bij zit. De kwast vind ik erg handig. Hij is klein en gaat makkelijk mee. Je kunt de kwast niet alleen gebruiken voor de hele look. Oogschaduw aanbrengen wil prima, maar om je look helemaal af te maken zou ik zeker een eigen blending kwast gebruiken. Het kwastje is perfect voor onder de ogen om een mooi dun lijntje aan te brengen.  

De bruine oogpotlood genaamd 'rich brown' is niet heel erg zacht en gepigmenteerd, maar doet het prima. Ik vinde chocolade bruine kleur erg mooi bij de oogschaduw kleuren passen.

De oogschaduw kleuren zijn erg leuk en gevarieerd. van links naar rechts 1.: een mooie lichte basiskleur met een lichte shimmer er in, 2: een mooie lichtbruine brons/gouden shimmer kleur, 3: een mooie matte donkerbruine kleur, 4: en een creamy highlighter kleur met echte shimmer stukken er in.

De pigmentatie van de kleuren vind ik echt heel erg goed. Je kunt ze heel intense aanbrengen en ze blijven goed zichtbaar. Ook blijven ze erg lang goed zitten. Wat ik erg prettig is, is dat de oogschaduw niet kruimelt of korrelt. Ik vindt het een erg leuk setje, de kleuren zijn niet heel vernieuwend maar toch vind ik het een setje die leuk is om mee te nemen voor onderweg. Ik heb hem nu ook al meerdere malen gebuikt.

De smokey eyes kit Golden Brown kost €27.
TBS komt ook met vier leuke kleine mini Hi-Shine Lip Treatment glossjes. Het zijn kleine tubetje heeft 6ml en is dus super handig voor in je broekzak (of tas natuurlijk). Ik heb hier de variant Coral Sparkle. De gloss is bijna doorzichtig perzik kleurig met gouden shimmers er in. 

De gloss heeft een subtiele passievruchtgeur en een sterk vochtregulerende basissamenstelling van maroela-olie, lanoline-olie en avocado-olie. Hierdoor worden je lippen heerlijk verwend en voelen ze zacht aan.
De gloss is erg dik en dit voel je best op je lippen. Het had van mij persoonlijk wat dunner gemogen. Ondanks de dikheid plakken de glosses niet. 

De glossjes kosten €5,- per stuk. Niet heel goedkoop maar wat wel erg leuk is , is dat ze een setje hebben met de vier verschillende glossjes voor €10,- ( dus eigenlijk heb je er twee gratis)
Ik heb de smokey eyes kit hier alleen gebruikt. Ik heb de look niet heel intens gemaakt omdat ik het naar school gedragen heb. De kleuren zijn erg mooi te combineren en ik zou het nog veel intenser smokey kunnen maken door de kleuren hoger naar boven naar het wenkbrauw bot te werken. 

Ik ben helemaal weg van dit palette en ga er misschien plaats ik binnenkort nog een look met dit palette alleen dan wat intenser en meer smokey.
Je kunt de producten krijgen bij alle filialen van TBS en de producten zijn verkrijgbaar in de webshop van TBS.

Q: Wat zijn jou bevindingen over deze winter make-up producten?
(wat vinden jullie van mijn donkere wenkbrauwen? Ze zijn geverfd door een klasgenoot. Ik moet nog wel een beetje wennen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.