donderdag 29 december 2011

The Body Shop - White Musk Libertine

Elke winter komt The Body Shop (TBS) met een Limited Edition speciale uitgave van het welbekende White musk geurtje. Dit jaar is dat White Musk Libertine. White Musk® Libertine is geïnspireerd op de moderne vrouw met een open mind. Een veelzijdige persoonlijkheid, een vrouw die overloopt van positieve energie. Zij is avontuurlijk en sensueel en heeft een even groot mysterieus vermogen om te stralen. Ze is gezegend met ongedwongen charmes en een onwrikbare beheersing. Hierdoor is ze onweerstaanbaar en zal ze elk publiek fascineren en inspireren. Al nieuwsgierig geworden? kijk dan snel verder!


De persoonlijkheid en eigenschappen van White Musk® Libertine worden tot leven gebracht door een unieke geurendriehoek, waardoor de geur door iedereen anders ervaren wordt. Onderscheidende en zeldzame muskusgeuren, die in alle geurtonen terugkomen en verschillend reageren op contrasterende ingrediënten. Zo ontstaat een complexe geur die blijft veranderen.  
Eerst ruik je de zoete tonen van Turks fruit en slagroom: een vrijpostige, speelse flirt waardoor deze geur verslavend wordt. Vervolgens komt de orchidee in al haar vrouwelijkheid naar voren. De muskus zorgt voor een stevigere basis en verzamelt de innerlijke kracht en soliditeit voor een mysterieus vleugje vertrouwen en sensualiteit; het aura waarover een Libertine van nature beschikt, zelfs als de toekomst onzeker is.

De geur is erg uitgebreid beschreven en kort gezegd is het een heerlijke subtiel zoete geur die heerlijk naar voorjaar en zomer ruikt. Het is een heerlijke licht zoete bloemengeur waar je de musk licht doorheen ruikt. Ik vind de geur erg lekker en zeker voor dagelijks gebruik. Ik ben niet zo'n fan van de originele white musk, maar deze geur is totaal anders dan het origineel.
Er zijn verschillende producten in deze lijn. Ik heb hier alleen de parfum, maar je hebt ook een showergel, bodylotion en body mist. Ik heb hier de eau de Parfum , maar er is ook een eau de Toilette.


- 30 ML Eau de Parfum €28,-
- 30 ML Eau de Toilette €17,-
- 60 ML Eau de Toilette €29,-

- 250 ML Shower Gel €10,-
- 250 ML Body Lotion €14,-

- 100 ML Body Mist €14,-


Wat erg leuk is, is dat TBS een behind the scene en een making of gemaakt hebben van deze geur. Zo kun je hieronder twee leuke korte filmpjes zien.


Ik vind de geur erg lekker en zeker een aanrader voor iedereen die van licht zoete en bloemige geuren houdt. Ik zou zeker een keer gaan ruiken als je in de buurt van een Body Shop bent. Je kunt de producten ook online kopen in de webshop van the body shop.

Q: Ben jij bekend met de White musk geuren van TBS?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.