vrijdag 30 december 2011

Catrice LE 'Hidden World'


Dromerig en zacht, maar zeker niet fragiel. Mysterieus, maar nooit verlegen. Subtiel en toch aanwezig. In januari en februari 2012 laat Limited Edition “Hidden World” by CATRICE de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid vervagen. Poederachtige roze tinten en aardebruine tinten met coole glanseffecten vormen een zachte harmonie van kleuren. Voor een make-up die verleidelijk, vrouwelijk en luchtig is. Een samenspel van warm en koud, te mooi om te verbergen....
Made To Stay Eyeshadow Soufflé
Deze zachte Eyeshadow Soufflé voelt licht en luchtig aan op de oogleden. Breng de romige, langhoudende textuur aan met een kwastje of de vingertoppen. Of je nu zachte accenten of harmonieuze overgangen wilt creëren, de bleekroze en warmbruine nuances komen tot hun recht in talloze combinaties. Verkrijgbaar in C01 Wood You Follow Me?, C02 Yes, I Wood! en C03 Rosy & Cosy.
Adviesprijs: € 3,49

Liquid Metal Gloss
Elegant metaal met een coole glans is een must-have voor verleidelijke lippen in de Hidden World style by CATRICE. Dit seizoen zijn roze, rood fruittinten en warmbruin favoriet. De glanzende gloss biedt elegante accenten en biedt vocht en verzorgt de lippen. Voor een zijdezachte finish. Verkrijgbaar in C01 Yes, I Wood!, C02 Walk On Air en C03 Rosy & Cosy.
Adviesprijs: € 3,79

Blush Mousse
Wandelen in een verborgen wereld! Bijna niets kan de natuurlijke schoonheid van een frisse, stralende teint na een winterwandeling evenaren; het gezonde gevoel en een zachte blos op je wangen. De zachte aanraking van de luchtige Blush Mousse geeft een directe boost van frisheid en rooskleurige wangen voor een verleidelijke look die uren aanhoudt.
Adviesprijs: € 3,79

Illuminating Base
Een zachte, natuurlijke uitstraling vraagt om de perfecte teint. Een professionele basis is hierbij van essentieel belang. CATRICE maakt dit waar met de Illuminating Base. De romige formule brengt prettig aan en egaliseert kleine oneffenheden. De ideale voorbereiding op fantasierijke creaties en prachtige make-upstijlen.
Adviesprijs € 3,99

Ultimate Nail Laquer
De meest trendy nagellakkleuren tussen hemel en aarde. Warme tinten in abrikoos, bruin en wit lijken maar één doel hebben: nagels omtoveren tot het ultieme mode-accessoire. Een langhoudende finish met perfecte dekking maken de Hidden World look af. Verkrijgbaar in C01 White And Seek, C02 Walk On Air en C03 Wood You Follow Me?
Adviesprijs: € 2,49

Secret Mirror
Wat heeft dit elegante lederen etui te verbergen? Schoonheid! De Secret Mirror is een trouwe metgezel voor een snelle touch-up wanneer je onderweg bent. Een must have die perfect past bij de Hidden World collectie van CATRICE. 
Adviesprijs: € 3,29Ik vind de collectie niet heel erg spectaculair, maar ga zeker een kijkje in de winkel nemen. Ik wil eigenlijk wel heel graag de Illuminating Base hebben. Daar ben ik heel erg benieuwd naar. 
Hidden World” by CATRICE is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf januari t/m half februari 2012.

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar?
Bron foto: blog of blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.