vrijdag 9 december 2011

Christmas gifts #1

Ik vind het elk jaar weer een groot feest. De kerstdagen vind ik heerlijk! Je vind overal in de winkels lekker eten die speciaal voor de feestdagen is. Overal zie je kerstbomen en versieringen en hoor je gezellige liedjes. Ik vind het ook altijd heerlijk om dan cadeautjes te kopen voor vrienden en familie en vind het ook erg gezellig staan als er cadeautjes onder de boom liggen. Nu kreeg ik al een aantal vragen of ik kerst cadeau tips had. Nou dat heb ik zeker. Ik heb zoveel leuke dingen om te laten zien dat ik het in maar liefst twee filmpjes ga doen. Vandaag zie je mijn eerste christmas gift tips met leuke producten om voor je zelf te kopen of om zelf te geven.

Zie je de video niet kijk dan *hier*

Hieronder de producten waar al een artikel over online is gekomen. Dit zijn niet alle producten uit het filmpje, er zijn producten waar nog over geschreven moet worden.
Binnenkort komt deel 2 online, want ik heb nog aardig wat leuke producten hier liggen!

Q: wanneer kopen jullie je kerst cadeau's?

1 opmerking:

  1. Super leuk filmpje!
    De oogschaduw van etos klinkt leuk,en de nagellak van essence ook.
    morgen even kijken of het wat is.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.