woensdag 21 december 2011

Dupe?? Essence vs. O.P.I.

De afgelopen dagen kreeg ik aantal keer vragen over deze twee lakjes. De blauwe glitter lakjes van Essence en O.P.I.. Iedereen die het vroeg, vroeg zich af of ze op elkaar leken of dat ze hetzelfde zijn. Omdat het zoveel gevraagd werd heb ik ze naast elkaar gelegd om te laten zien of ze op elkaar lijken of totaal niet.


Laat ik eerst de nagellak met elkaar vergelijken qua inhoud en prijs e.d.

Essence:                                             
- 8ml.                                                   
- €1,79                                                
- Rond iets dunner kwastje                   
- Bij Kruidvat verkrijgbaar.                  
- Tijdelijk verkrijgbaar                        

O.P.I.:
- 15ml.
- €13,95
- breder en groter kwastje
- Bij Sephora en ander drogisterijen verkrijgbaar
- Tijdelijk verkrijgbaar
Wat direct opvalt is dat ze in het flesje nog wel een beetje op elkaar lijken maar zodra ze aangebracht zijn zien ze er heel anders uit. Het O.P.I. lakje heeft heel veel kleine ronde blauwe glitters met zilveren zeshoekige glitters. Het Essence lakje heeft juist heel veel grote blauwe zeshoekige glitters en wat minder kleine glitters.

Hoewel ze eigenlijk niet echt op elkaar lijken, hebben velen toch het gevoel dat het dupes zijn. Ik kan het wel begrijpen want ik had het zelf eerst ook totdat ik ze bij elkaar hield en het overduidelijke verschil zag.

Ik hoop zo toch de vraag die een aantal dames stelden beantwoord is. Mijn conclusie is dat Essence geen dupe is van O.P.I. , maar het zijn wel twee hele leuke en mooie lakjes! Het O.P.I. lakje is tijdelijk verkrijgbaar en hoort bij de Muppets collectie  en het Essence lakje is nu in de maand december verkrijgbaar bij de Kruidvat en horen bij de add on magic collectie

Q: welke vind jij het leukste van deze twee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.