zaterdag 17 december 2011

Essence Add on Magic toppers

Deze maand mag je wat extra's met je nagels doen. Ze mogen meer opvallen en zo mogen wat extremer. Daarom komt Essence met een collectie die voornamelijk bestaat uit bestaande lakken met hier en daar een nieuw lakje toegevoegd. Ze hebben crackling top coats,  magnetische lakjes en glitter topcoats. En deze laatste laat ik vandaag aan jullie zien.

De collectie bestaat totaal uit vier lakjes, maar ik laat jullie vandaag drie zien. Twee had ik al in huis en één ervan heb ik uit deze collectie bijgekocht. Deze special effect toppers geven je standaard lak een extra leuke twist. De lakjes zijn ook erg functioneel. Want is na een dag je nagellak een klein beetje gaan chippen, doe dan een laagje glitter over je nagellak en de chip valt al bijna niet meer op.
Het eerste lakje zit bomvol met kleine ronde en grote zeshoek achtige blauwe glitters. Het tweede lakje is echt een soort disco lakje. Bomvol met gekleurde confetti glitters. In dit lakje zitten sowieso drie verschillende grootte glitters dus deze geeft een extra 3D effect. Het laatste lakje is een paars lakje met een overvloed aan kleine ronde paarse glitters met zo nu en dan een grote vierkante glitter.
Hier heb ik de lakjes op een zwarte onderbasis gedaan zodat je de glitters goed kunt zien. Het confetti glitter lakje heeft in het echt wat meer kleur, de blauwe en de paarse zien er in het echt ook zo uit zoals je het nu ziet.
Zie je het filmpje niet, kijk dan *hier*
De lakjes liggen nu bij de meeste Kruidvat filialen en zijn in de maand December in een speciale standaard te vinden. Na deze Trend Edition blijven de lakken in het assortiment zitten dus je hoeft niet direct te rennen om ze te bemachtigen (tenzij je ze met kerst op je nagels wilt hebben)

De lakjes kosten €1,79 per stuk!

Q: Ga jij voor glitters op je nagels deze kerst? Welke vind jij het mooist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.