donderdag 15 december 2011

Essence Circus Circus colour3nail polish

Essence kwam kort geleden met de Circus Circus collectie. Ik had al snel de nagellakjes in mijn bezig en wilde ze eigenlijk al vorige week online zetten. Dit heb ik uitgesteld tot vandaag omdat ik niet tevreden was over de kwaliteit van de nagelswatches. Ik ben nog steeds niet helemaal tevreden, maar ik wil jullie ook niet langer wachten. De lakjes zijn echt super leuk en speels. Kijk snel naar de swatches en mijn mening over deze lakjes.


De nagellakken hebben twee kanten. Een basis kleur die een crème structuur heeft en een toplak die glitters bevat. De kwastjes zitten in het midden stuk. Beide kanten hebben 4ml. inhoud. Dit lijkt erg weinig maar de lakjes van de Essence colour & go hebben 5ml.  

Ik kan direct wel melden dat je maar drie lakjes op de foto ziet. In de collectie zelf horen vier lakjes te zitten maar ik merkte al snel dat nummer 02 'don’t feed the tiger' niet aanwezig is. Ik denk dat hier een productie fout o.i.d. mee is geweest, want deze is niet in de collectie verschenen. Of dit in Duitsland anders is weet ik niet.
04 cotton candy:
Een mooi donker fel roze kleur basislak. Hij dekt erg goed want ik heb hier maar één dun laagje aangebracht. De glitter topcoat bevat alleen kleine roze en paarse glitters.
03 applause applause:
Dit is een fel rode kleur basislak. Deze is ook aangebracht met één laagje en dekt ook erg goed! De glitter topcoat heeft kleine en grote rode glitters. De grote glitters zijn vierkant van vorm en de kleuen hebben een wat meer ronde vorm.
01 my sparkling acrobat:
Dit is echt mijn favoriet. De basislak is echt gitzwart. Hij dekt in één laagje perfect zwart en is erg goed als basislak voor verschillende nailarts. De gouden glitters vind ik ook erg leuk. Ze hebben net als bij de rode kleur grote en kleine glitters waarvan de grote vierkant zijn en de kleine rond van vorm zijn. Ik vind het contrast erg mooi van het zwart en het goud.
De basislak dekt erg goed en met één dun laagje heb je al een mooie egale kleur. De glitter lakjes hebben ook aardig wat glitters waardoor je met één laagje al voldoende glitter hebt. Ik vind je lakjes erg leuk! Nummer 01 My sparkling acrobat is zeker mijn favoriet. Het enige nadeel wat ik van deze lakjes vind is dat ze niet goed in mijn Ikea Helmerkastje passen en ze niet goed bij de andere Essence lakjes in mijn kast passen. Toch mogen ze wel vaker met dit soort duo's komen.
De lakken zijn van de Circus Circus collectie van Essence en zijn tijdelijk verkrijgbaar. 
De lakken kosten €2,79 per stuk en zijn exclusief verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Q: welke kleuk is jou favoriet? en welke heb jij gehaald?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.