vrijdag 30 december 2011

Essence LE Crystalliced


Vorst, dansende sneeuwvlokken en ijskristallen die sprankelen op de ramen..… daarom houden we van de winter! Met de nieuwe trend editie “crystalliced”, vangt essence het winterse landschap in januari en februari 2012 in een look met koele, ijzige tinten en texturen. Om de harten van ijsprinsessen te stelen! Delicate pasteltinten, subtiele glinstereffecten en coole texturen maken de winter tot de mooiste tijd van het jaar - zeker wat je make-up betreft!
Essence crystalliced liquid eyeshadow
Ogen als ijskristallen! De nieuwe liquid eyeshadow - verkrijgbaar in vier fascinerende winterkleuren - creëert een betoverende oogmake- up. Door de ultra-zachte textuur kun je deze eenvoudig met de vingers aanbrengen. Subtiele glanspigmenten laten je ogen stralen als de heldere winterzon!
Verkrijgbaar in 01 it’s a snow-woman’s world, 02 ice eyes baby, 03 ice crystals on my window en 04 iced age reloaded.
Adviesprijs €2,29

Essence crystalliced snow flake mascara topper
Klaar voor de winter? Snow flake mascara topper is letterlijk de kers op de taart! Breng de textuur over de mascara aan om sprankelende highlights met witte glinsterdeeltjes aan het uiteinde van de wimpers te creëren. Voor een unieke winterlook!
Adviesprijs €2,29

Essence crystalliced glitter froster
Met de zachte glitter froster in goud of zilver word je een echte sneeuwkoningin. Glitter froster creëert prachtige glanzende sneeuwvlok- achtige highlights op ogen, lippen en gezicht. IJzig maar mooi genoeg om harten te laten smelten! Verkrijgbaar in 01 frosted champaign en 02 diamond dust.
Adviesprijs €2,29

Essence crystalliced lipgloss
Drie betoverende pastel lipgloss tinten voor eindeloze stylingopties! De bijzondere lichte en glossy textuur geeft de lippen een verleidelijke glans en de verzorging die je nodig hebt in de koude wintermaanden.
Verkrijgbaar in 01 it’s a snow-woman’s world, 02 diamond dust en 03 ice crystals on my window.
Adviesprijs €1,79

essence crystalliced liquid highlighter
IJsprinsessen let op! Deze liquid highlighter is de absolute must-have van dit seizoen! De glinsterende vloeistof smelt samen met de huid van gezicht en hals en zorgt voor een stralende teint! Dankzij het handige handtasformaat, kun je deze slimme truc overal mee naartoe nemen!
Adviesprijs €2,49

Essence crystalliced nail polish
Perfect voorbereid op het volgende sneeuwballengevecht: vijf buitengewone nagellaktinten zorgen voor een winter in hoogglans. Glittereffecten, een longlasting formule en een perfecte dekking versterken je nagels en zorgen dat ze veel aandacht trekken!
Verkrijgbaar in it’s a snow-woman’s world, 02 ice crystals on my
window, 03 iced age reloaded, 04 ice eyes baby en 05 frosted champaign.
Adviesprijs €1,79

Essence crystalliced nail sticker
De nagelstickers met ontwerpen van sneeuwvlokjes en ijskristallen lijken als sneeuwvlokken die op je nagels zijn geland. Ze vormen de perfecte aanvulling op de coole crystalliced-look in combinatie met de crystalliced nail polishes.
Verkrijgbaar in 01 frozen playground.
Adviesprijs €1,29

Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar de lipgloss en de liquid eyeshadows, Ik ben alleen echter bang dat deze erg gaat creasen, We zullen zien.
Essence “crystalliced”, is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in januari en februari 2012Q: Waar kijk jij het meeste naar uit?

Bron : Foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.