zondag 25 december 2011

Fijne Kerstdagen

Even een kort bericht om jullie allemaal een heel fijn kerstfeest te wensen. Ik heb een paar heerlijke dagen bij familie en hoop dat jullie ook een aantal gezellige dagen hebben met vrienden en familie. Of je nu heerlijk op de bank kerstfilms gaat kijken of een heerlijk 5 gangen diner gaat eten, als jij je er maar goed bij voelt.

We gaan eerste kerstdag heerlijk bij mijn ouders eten. Gewoon heerlijk niet te veel doen en soep eten en gourmetten. Bij mijn ouders is het altijd heerlijk, mijn moeder is een geweldige kok en mijn vader is slager dus het vlees is altijd perfect. Dit jaar gaan we gourmetten dus dat is altijd heerlijk. 

Tweede kerstdag gaan we naar mijn schoonouders en gaan we weer gourmetten. Haha je kunt niet genoeg gourmetten zeg ik altijd. Ik vind het altijd gezellig en lekker... 
Ik heb nog een paar sfeerfoto's die ik persoonlijk erg leuk vind.

Ik hoop dat jullie allemaal een heerlijke kerstdagen hebben!
Q: wat gaan jullie doen met kerst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.