maandag 26 december 2011

Kerst 2011 - first christmas day

Ik lig nu heerlijk in bed als ik dit typ. We hebben vandaag een heerlijke eerste kerstdag gehad bij mijn ouders en hebben heerlijk gekletst, genoten en gegeten. We zijn op kerstavond al naar mijn ouders gegaan met de trein zodat we heerlijk de ochtend al bij mijn ouders konden starten. Kijk naar een paar sfeerfoto's van onze dag.

In de trein lekker gek doen met papa. Zo zie ik mijn twee mannetjes het liefst. Heerlijk dikke pret en een beetje gek doen voor de camera. Ik vind het heerlijk om zo foto's te maken. Noah vind het altijd wel gezellig in de trein en het liefst trekt hij ook nog een beetje de aandacht van de mede treinreizigers.
Als ik deze foto's zie, dan krijg ik echt een warm en liefdevol gevoel van binnen. Ikzelf vind dat ik er niet echt denderend op sta, want we gingen einde middag naar mijn ouders en had geen zin om mij echt weer op te maken. 
Kleine sfeer van de decoratie die mijn ouders in huis hebben. Ik heb wel tig aantal keer geprobeerd om de kerstboom mooi op de foto te krijgen, maar het lukt me gewoon niet. De boom zag er zo geweldig mooi uit en op foto leek het totaal niet op hoe het er in het echt uit zag. 

Mijn ouders hebben een mooie grote kerstboom met mega veel zilver, witte en grijze ornamenten. De boom zat ook bomvol met mooie kerstlampjes zoals wij het ook thuis hebben. Boven de eettafel hebben mijn ouders een mooi stuk hout opgehangen met daaraan een aantal ornamenten en waxinelicht-houders. Natuurlijk hadden mijn ouders veel meer kerstversiering in huis.
Ik had als kerst-nagels de stickers van Sephora op. Ik ben zo fan geworden van deze nagelstickers. Het is bijna obsessief verslavend. Ze blijven ruim een week goed zitten en chippen eigenlijk totaal niet, ze slijten na een paar dagen alleen een klein beetje. Door de printjes valt het slijten praktisch niet op. De kerstcollectie van  de Sephora stickers zijn met opvallende glitters dus lekker over de top! 
Van Links naar rechts, van boven naar beneden: (de voorbereiding) - Groentesoep met mega veel ballen , - aardappel blokjes voor bij het gourmetten, - stokbrood, - mams zelfgebakken taartjes met heel veel noten!
Van Links naar rechts, van boven naar beneden: (het gourmetten voor dat het de bakplaat op ging) - veel lekker vlees!, - nog meer vlees, - nog nog nog meer vlees ,- en rauwe uien.
Van Links naar rechts, van boven naar beneden: (tijdens het bakken net voor het opeten) - rijst met uitjes , - aardappel met spekjes en uitjes, - kalkoenstukjes, - sate schnitzeltjes.
Heerlijk het manneke wat geniet van een cadeautje wat hij kreeg van mijn opa en oma.
Noah heerlijk aan het genieten na het eten van een filmpje zoals barbapapa of bumba e.d. 
Mijn moeder, ik , Noah en Robert (die door kou een trui van mijn broertje aan had :D )
Mijn moeder en ik
 Mijn moeder , mijn broertje en ik.
 Hier de hele groep van links naar rechts : Mams (met shabby) Ik , Noah, Robert, J.J , Paps, Mijn opa en oma.
Zoals ik al eerder aangaf, ik heb een top dag gehad. Ik hoop dat jullie ook een erg mooie eerste kerstdag hebben gehad. Nu ga ik lekker mijn bedje in, want morgen ( tweede kerstdag) gaan we naar mijn schoonouders en zal ik ook weer wat foto's maken.

Prettige tweede kerstdag!!!
Q: wat gaan jullie doen, hebben jullie gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.