woensdag 28 december 2011

Kerst 2011 - second christmas day

De kerstdagen zijn alweer voorbij. Ik liet jullie afgelopen maandag al wat foto's zien van onze eerste kerstdag bij mijn ouders. Tweede kerstdag zijn we naar mijn schoonouders gegaan en hebben we daar heerlijk gegeten en gezellig spelletjes gespeeld. Hier een aantal foto's van de dag.

's Ochtends begonnen we met een lekker ontbijt met zijn drietjes. Lekker met afbakbroodjes en verschillende soorten beleg. Als ik vrij ben dan neem ik standaard een grote kop Chinese jasmijnthee, heerlijk om je dag mee te beginnen.
Onderweg naar mijn schoonouders moesten we een kwartier op de bus wachten en hebben we ons vermaakt met de Iphone.
We waren gezellig met zijn zessen. Voor het eten zijn we nog even op de foto gegaan bij de kerstboom. Gezellig met Robert zijn ouders, zijn broertje en wij drieën.
Noah tijdens het middageten met een lekker broodje. En mijn schoonmoeder en ik. Ik weet niet hoe het kan, maar de foto is ineens zwart/wit geworden. Ik houd niet zo van uitsmijter, maar voor Robert is het vaste prik om met kerst dat te eten tijdens de lunch. Ik heb een lekkere simpele tosti gehad.
De kerstboom bij mijn schoonouders is voornamelijk rood en zilver met mooie ballen en slingers. Ook had mijn schoonmoeder er zuurstokjes in gedaan. Wat erg leuk is om te zien is dat mijn moeder , schoonmoeder en ik alle drie een totaal verschillende boom hebben die alle drie erg mooi is.
Tijdens het avondeten gingen we weer gourmetten. Lekker aan tafel net als de dag ervoor. Robert en ik hadden nog een schaal van mijn vader gekocht om zo mijn schoonvader ook lekker te laten genieten van echt slagers vlees. (Niet om heel vervelend over te komen, maar je proeft gewoon erg veel verschil tussen supermarkt vlees en slagers vlees. Eigenlijk zal ik er eens een artikel over moeten maken)

We hebben veel spelletjes gedaan. Erg leuk en erg gezellig. We hebben het 'Ik hou van Holland' spel gespeeld. Een erg leuk spel, maar niet helemaal mijn ding. Ik vind het programma echt geweldig en dan vooral het spel met 'de Bom', maar dat zit niet in het spel. Leuk om een keer te doen, maar het hoeft van mij niet heel  veel vaker. Phase 10 vind ik daarentegen echt een super leuk spel. Lekker vlotte rondes e.d.. Het heeft wat kleine kenmerken van rummikub en yahtzee. En als laatst hebben we ook nog het spel Hollywood gespeeld. Eigenlijk is het net als triviant alleen heeft het nu alleen vragen over series en films e.d.
Laat thuis gekomen zijn we nog lekker primitief marshmallows wezen roosteren boven een waxinelichtje. Robert had ze in zijn kerstpakket, maar naar twee stuks was ik er al wel weer zat van.  (bijna alle foto's zijn gemaakt met mijn iphone. Vandaar de wat verslechterde kwaliteit.)

Ik heb een paar lekkere kerstdagen gehad en geniet lekker van mijn vakantie. Het is lekker druk en we hebben leuke dingen op de planning staan. Ik hoop dat jullie kerstdagen ook leuke waren.

Q: wat hebben jullie de kerstdagen gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.