maandag 19 december 2011

Kruidvat Body Fruit

Toen ik een tijd geleden bij het persevent van Kruidvat winter sterren was viel mij de body fruit lijn al op. De body fruit lijn zit al een tijdje in het assortiment van Kruidvat maar deze winter komen ze met een nieuwe geur genaamd Blueberry & Lychee. Vandaag laat ik jullie deze nieuwe geur samen met met cranberry & pomegranate geur zien die al in het assortiment zit. Deze lijn is extra lekker in deze winterperiode als je terug verlangt naar de zomer, want deze geuren brengen je direct terug naar de zon.

Allereerst de Cranberry & Pomegranate deze geur zit al een tijdje in de collectie en ruikt heerlijk zoet en warm naar cranberry. Ik weet persoonlijk niet goed hoe granaatappel ruikt maar de geur van de twee samen is een genot! Ik heb de Showergel en de scrub in huis gehaald.
Granaatappel: De granaatappel zit vol met antioxidanten. Ook bevat hij veel kalium, foliumzuur, ijzers en vitaminen (A, B en C). De granaatappel heeft een natuurlijke bescherming tegen verbranding door de zon. 
Cranberry: Ook cranberry's bevatten veel antioxidanten. en zitten bomvol vitamines en mineralen. 
Ik betwijfel of deze werkingen ook allemaal op deze producten werken omdat hier alleen de extracten in zitten, maar vind het wel leuk om te melden wat deze producten doen.
De douchegel is een heerlijke vloeibare substantie die lekker makkelijk over het lichaam verdeelt. Je huid wordt er lekker zacht van en ruikt al subtiel naar zoete geuren. Als je ook nog eens de scrub gebruikt ruikt je huid de hele dag subtiel naar cranberry en granaatappel. De scrub heeft een wat meer crème substantie en heeft de pitjes van cranberry en zout in zitten.
De Blueberry & Lychee lijn is nieuw en heb ik zelf nog niet in de winkel zien liggen. Ik hoop dat hij nu al wel ligt, want dit is echt een aanrader! Hij is fris zoetig en exotisch van geur. De geur is heerlijk subtiel op de huid en blijft goed hangen.
Blueberry: Anthocyanine ( de stof die de bosbes zijn blauwe kleur geeft) blijkt ontstekingsremmend, anti- verouderend, en beschermend tegen verschillende ziekten te werken. een blauwe bes bevat ook erg veel antioxidanten. 
Lychee:  Is voornamelijk een verzorgende en verfrissende vrucht die je huid echt een oppepper geeft. 
De body butter is erg lekker compact en smeuïg van structuur. Hij is makkelijk aan te brengen en trekt echt mega snel in de huid. De geur blijft lekker en subtiel op de huid hangen en je huid blijft heel erg lekker zacht. De geur heeft een beetje weg van yoghidrink van vroeger, dus denk dat daarom deze geur erg in de smaak valt bij jonge meiden, maar ook vooral vrouwen die van zoet houden.

De producten zijn op dit moment ook in leuke cadeau sets van deze producten die je in een leuke verpakking kunt vinden.
De producten zijn vaak met leuke aanbiedingen te krijgen , dus wil je wat producten proberen is het met een aanbieding altijd mooi meegenomen. Ik heb de twee cranberry & pomagranate gekocht met het tweede product voor 50% korting.

Body Butter 200ml. kost €2,49
Shower Gel 200ml. kost €1,99
Body Scrub 200ml. kost €2,89

Q: welke geur trekt jou het meest aan?

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.