dinsdag 6 december 2011

Lip Swatches - Welcome to Las Vegas

Beloofd is beloofd. Nadat ik vorige week de duo lipgloss van de Catrice Welcome to Las Vegas liet zien, lieten jullie direct weten dat jullie graag de lipswatches van de lipgloss wilden zien. Ik ga er niet heel uitgebreid over praten want dan kun je het vorige artikel lezen waar ik deze lipgloss uitgebreid beschrijf. Vandaag laat ik jullie de kleuren en combinaties op de lippen zien.

C01 Lovely Sinner:
Op de bovendste foto zie je de basiskleur die een fel rode kleur is met een roze ondertoon. Op de andere foto zie je de glitter topper waar kleine gouden deeltjes in zitten. 
C02 Welcome to Glitz And Glamour:
Deze basis kleur heeft veel meer een diep warme rode kleur. Bijna richting bloed rood. Door de topper op de  foto er onder lijkt de rode kleur een stuk helderder. De topper heeft bronzen deeltjes er in zitten.
C03 Let Me Seduce You:
Deze rode kleur neigt meer naar een fuchsia roze kleur. Dit komt door de wat roze ondertoon er in. De topper die er bij zit is de enige met een koele ondertoon en heeft kleine zilveren deeltjes.
Mijn mening over deze lipgloss is naar mate ik hem meer gebruik iets anders geworden. Ik vind de basiskleur erg fijn. Het voelt in het begin een beetje droog, maar dit is snel weg. De glitter toppers zijn ook erg mooi alleen plakken een beetje. Dus voor zover klinken ze erg goed, maar zodra je de twee met elkaar combineert vind ik hem niet zo prettig meer. Op de één of andere manier begint na een tijdje de gloss te rubbelen en heb je regelmatig stukjes in je mond. Niet een fijn iets!
Ik kan de dou lipgloss iedereen aanraden, maar alleen als je de gloss apart van elkaar gebruikt.


De duo lipgloss is verkrijgbaar bij de Catrice - Welcome to Las Vegas collectie en is tijdelijk verkrijgbaar.


Q: welke kleur vind jij het mooist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.