vrijdag 23 december 2011

Paula's Choice - Moisture boost lijn

Paula's Choice was een merk wat ik niet tot nauwelijks kende totdat ik in juni een interview zou hebben met Paula Begoun, de eigenaresse en oprichter van Paula's Choice. Helaas kon ik wegens omstandigheden niet aanwezig zijn, maar daardoor was mijn interesse in dit merk nog meer gegroeid. Nu ik een aantal maanden de Moisture Boost lijn in huis heb, ben ik alleen nog maar meer te spreken over dit merk. Kijk snel verder naar meer info over de vrouw achter het merk en de producten van de moisture boost lijn.

Wie is Paula Begoun?
Paula Begoun is Amerika’s meest bekende criticus en recensent op het gebied van huidverzorgingsproducten en de bijbehorende claims van fabrikanten. Op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar de ingrediënten beoordeelde Paula Begoun de afgelopen jaren tienduizenden producten van honderden cosmeticalijnen. De claims van deze producten stelt zij op een kritische wijze aan de kaak en toetst ze op inhoudelijke waarheid. Begoun verschijnt dankzij haar uitgelezen kennis op dit vlak regelmatig in bekende talkshows (zoals Oprah Winfrey, CNN en ABC’s Primetime), schrijft columns voor kranten in de VS, bestseller boeken over deze materie (o.a. ‘The Beauty Bible’ en ‘Don’t go to the Cosmetics Counter Without Me’) en geeft lezingen op congressen van beroepsprofessionals zoals vooraanstaande dermatologen. 
Paula's Choise heeft een moisture boost lijn die speciaal is voor de normale tot droge huid. Ik heb van mijzelf een normaal tot droge huid maar in de wintermaanden merk ik zeker dat hij nog wat droger wordt. Deze lijn zorgt ervoor dat de huid zijn gezonde glans hersteld. De producten uit de lijn voelen niet vet aan en maken de huid niet glibberig. Ook is deze lijn 100% vrij van parfum en kleurstoffen.

Stap 1 : One step face cleanser
Deze gezichtsreiniger is de eerste stap van het reinigen van het gezicht. Hij reinigt zowel het gezicht als de ogen. Wat erg prettig is dat hij niet dik en vettig aanvoelt maar juist verfrissend en glad. Hij reinigt de make-up erg goed van de huid en je hebt niet veel van het product nodig. De geur is heel neutraal tot licht neigend naar muf, maar ik vind dit persoonlijk geen probleem, want zodra het product is aangebracht ruik je de geur al niet meer. Het is echt een topper voor de wat droge huid!
Stap 2: Hydrating Toner
Na het reinigen moet je altijd een toner/lotion/tonic gebruiken om de laatste restjes make-up en reinigingsproduct te verwijderen, hier heet het een toner. Het is een waterige substantie die heerlijk fris voelt op de huid. Wat zo fijn is aan deze is dat hij kort iets vettig aanvoelt maar dit snel weer wegtrekt. Ik heb vaak met toners dat ze een beetje uitdrogend kunnen werken omdat er meestal een klein beetje alcohol in toners zit. Deze heeft geen alcohol er in zitten maar heeft o.a. groene thee, druif en olijf olie in zitten. Ik vind hem heel erg fijn in gebruik!
Stap 3: Hydrating treatment cream
Na het volledig reinigen van de huid moet je natuurlijk afsluiten met een dag- of nachtcrème. Deze crème is geschikt voor zowel de dag als de nacht. Hier ben ik persoonlijk niet zo'n fan van, want in een dagcrème zitten hele andere werkende stoffen dan in een nachtcrème. Omdat dit een crème is die voor beide geschikt is moet de crème verdeeld worden en zitten er dus maar 50% aan stoffen voor de nacht en 50% aan stoffen voor de dag. Het licht natuurlijk iets ingewikkelder, maar zo is kort uitgelegd.
Toch ben ik wel erg enthousiast over deze crème. Ik gebruik hem als dagcrème en vind hem daar super geschikt voor. Hij maakt mijn huid heerlijk zacht door een unieke mix van plantaardige oliën, verzachtende werkstoffen, antioxidanten, geavanceerde waterbindende werkstoffen en NMF (Natural Moisturasing Factor). De crème is erg romig en trekt erg snel in de huid. Tot nu toe is dit een van mijn beste dagcrème's ooit!
Zoals jullie misschien wel merken ben ik aardig fan van deze producten. Ze zijn heel fijn in gebruik en voelen ontzettend goed aan op mijn huid. Paula's Choice heeft verschillende lijnen, voor elke huidtype is er wel één. Ik ben in lange tijd niet zo enthousiast geweest over een verzorgingslijn voor de huid.


Moisture Boost One Step Face Cleanser - €18,15

Moisture Boost Hydrating Toner - €18,15

Moisture Boost Hydrating Treatment Cream - €21,50

De producten zijn ook in een set verkrijgbaar en kost €61,60 (hierbij krijg je 4 extra samples van producten die ook erg goed bij deze lijn passen.)

De producten zijn verkrijgbaar op de site van Paula's Choice.

Q: Wat is jou favoriete reinigingsmerk voor het gezicht op dit moment? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.