zaterdag 3 december 2011

Pupa - Nail Art Kit

Vorig jaar begon echt de hype met crackle nagellak. Bijna elk merk kwam met zijn eigen variant. Pupa kwam vorig jaar ook met een leuk setje. Pupa komt dit najaar voor de derde keer met de super leuke nail art kitjes. Deze kitjes hebben een basis lak en een crackle lak waardoor je een erg leuke combinatie krijgt. Ik heb de 992 White Taupe variant die een goed contrast geeft. Kijk snel verder om deze kleur stap voor stap te zien.

De setjes zijn verpakt in een leuk doosje met een grote nagel op de voorkant met de kleuren die in het doosje zitten. Je ziet gelijk dat het om een crackle lakje gaat dus dat is een groot pluspunt.  Op de achterkant staat heel leuk en simpel uitgelegd hoe je het moet doen. Geen ingewikkelde teksten geen poespas, gewoon plaatjes wat je moet doen. 
De nagellak hebben elk 5ml. en daardoor zijn ze niet heel erg groot. Ik vind kleine potjes vaak leuker en prettiger omdat ze makkelijk meegaan in de tas en ze bij mij toch nooit op raken. De dop pakt ook prettig vast en glijdt niet weg. Het kwastje is standaard zoals bij de meeste nagellakken en had van mij iets breder gemogen, maar dit is puur persoonlijk.
Ik vind de basiskleur echt boven verwachting. In het flesje lijkt het net of hij niet heel dekkend is en doorschijnend gaat worden. Het tegendeel is waar. Met één laagje heb je al een mooi wit zilver achtige kleur. Hier op de foto's heb ik twee laagjes gebruikt omdat ik hem dan helemaal dekkend heb en ik hem nog mooier vind.

De art topper (de crackle lak) is een mooie chocolade bruine kleur. De lak is erg mooi van substantie waardoor je een mooi dun laagje kunt aanbrengen. Ik heb in de loop der tijd tientallen crackle nagellakken geprobeerd en ik merk als de substantie niet te dit is maar tegen dun aan dat je dan het beste effect krijgt.
Wat ik jammer vind is dat de crackle altijd een beetje dof effect geeft. daardoor gaat het mooie effect van de zilverachtige shimmer lakje een beetje weg. Dit verhelp je heel snel door er een blanke topcoat er overheen te doen.
Hier zie je nogmaals de nagellakken na elkaar alleen dan wat dichterbij. Op de laatste foto zie je dat ik een topcoat er overheen gedaan heb. Ik wilde iets anders proberen en heb daarom een shimmer topcoat er overheen gedaan. Ik vind het een extra leuk effect geven!

Ik vind het setje erg leuk. Zeker ook om deze feestdagen als cadeau te geven!
De setjes kosten €12,50 en zijn bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar.
Kijk voor verkooppunten bij jou in de buurt.

Q: wat is jou mening over deze Pupa nail art kit setjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.