vrijdag 2 december 2011

Review: Urban Decay Holiday Nail Kit

Na de prachtige lakjes uit de Rollergirl collectie komt Urban Decay nu met een nieuwe collectie nagellak genaamd Holiday Nail Kit. Nadat ik de eerste afbeeldingen zag van deze set moest ik hem wel kopen! Ik vroeg Silja of de set al bij de Sephora in de schappen lag en dit was al  het geval! Ik ben toen als een speer naar de Sephora gereden en heb daar de set gekocht om voor jullie te testen en natuurlijk ook voor mezelf, want het is wederom een prachtige set om te hebben. Kijk hieronder mee voor meer foto's en meer.
De 6 flesjes zitten in een verpakking die het bewaren zeker waard is. Een prachtige doos met
vlinders en prachtige kleuren.
Van links naar rechts: Barlust, Mars, Wrecked, Ziggy, Gunmetal en Hot Mess
De kleuren hebben weer erg leuke namen en staan duidelijk op de achterkant.
Van rechts naar links: Barlust, Mars, Wrecked, Ziggy, Gunmetal en Hot Mess. Van alle kleuren
heb ik 2 laagjes gebruikt.
Hier had ik Gunmetal in combinatie met Ziggy op.
Het eerste laagje lak wat je smeert droogt erg snel maar het tweede laagje heeft toch wel eventjes wat droogtijd nodig! Dat is ook het enige wat ik er op aan te merken heb, want verder is het een geweldige set en moet je deze gewoon in je collectie hebben.

Deze set kost net als de vorige €26,00 euro bij de Sephora.

Q: wat vind jij van deze collectie?Volgen jullie mij hier al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.