zaterdag 10 december 2011

Rimmel X-mas Nagellak

Rimmel komt dit jaar met een leuke X-mas partycollectie. Deze leuke sprankelende collectie heeft make-up en nagel producten en vandaag laat ik de nagellakken zien uit deze collectie. In deze X-mas partycollectie zitten twee Lycra Memory lakjes en twee crack your colour lakjes. Met deze vier lakjes kun je leuke en gewaagde combinaties maken.

Tijdens de feestdagen kunnen je de nagels niet kleurloos laten. Tijdens de feestdagen maak je de look helemaal af door je nagels mooi te lakken in een kleur naar wens. Rimmel komt met twee kleuren Lycra Memory lakken in deze X-mas collectie. De Ultra Violet (312) en Riviera Red (323) een paars en rood lakje.
De lakken hebben een ongelofelijk fijn kwastje. Lekker breed en plat en met een beetje een afronding. Rimmel heeft voor mij echt de perfecte kwastjes. Ook hebben deze lakken een Anti-fade colour system. Deze laat de lak mooi glanzend en maakt de kleur niet dof.
Ultra Violet (312) en Riviera Red (323)
De Riviera Red is een brandweerrode kleur. Hij is erg pittig en valt goed op. De Utra Violet is een licht paars, violet achtig kleurtje. Echt een mooi paars kleurtje! Beide lakjes hebben bij twee laagjes een erg mooie dekking. Ze drogen snel en blijven goed zitten.
 Rimmel introduceert deze kerst ook haar eerste crackle nagellak. De Crack your Colour geeft je standaard nagellak een extra crazy effect. Rimmel komt eerst met twee kleuren, de Black Graffiti (010) en de Silver Clash (020).

De verpakking hebben ze direct ook wat meer opvallend gemaakt zodat je direct ziet dat dit niet een standaard lak is. De dop is lang en heeft een crackle effect er op staan van de kleur die in het potje zit. Het geeft direct een speels effect.
Wil je meer dan alleen een simpel kleurtje, dan zijn deze crackle lakjes geweldig. Je brengt één laagje over een standaard nagellak aan en je ziet de nagellak direct beginnen met kraken. De nagellak die eronder zit komt er dan doorheen schijnen en dit geeft een erg leuk en speciaal effect.

Ik vind de crackle lakken vooral leuk op de rode lak. Ze vallen dan goed op. De lakjes hebben nu geen blanke topcoat er overheen. Zou je dit doen dan valt het nog meer op want hierdoor krijgt het extra glossy effect.

De Lycra Memory Nailpolish kost €6,99
De Crackle Crazy Topcoat kost €6,99
De lakken van de Rimmel X-mas Partycollectie zijn vanaf december te koop bij de drogist.


Q: Is crackle nog in of is het alweer passé?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.