vrijdag 16 december 2011

Rimmel X-mas Partycollectie 2011

Ik zit rond deze dagen al te bedenken wat ik met kerst voor make-up ga dragen. Kleding denk ik niet eens zo zeer over na, maar met make-up ben ik nu al zo nu en dan aan het spelen voor een leuke kerstlook.Rimmel heeft De X-MAS Partycollectie en deze maakt jou DE partygirl van de avond. De collectie bestaat onder andere uit een kleine palette, een eyeliner en een mascara.
Glam’Eyes HD Quad Eyeshadow:
Rimmel heeft een nieuw klein oogschaduw palette. Hier zie je de nr.05 English Rose. De palettes hebben de vorm van een engelse vlag, met in het midden een logo van Rimmel zelf. Ik vind het erg leuk hoe ze de kleuren zo in het palette hebben gedaan.

De kleuren lopen van licht naar donker en zitten allemaal in kleine vakjes. Je moet hierdoor goed opletten met het pakken van de kleur. Je komt namelijk al erg snel met je kwast in een andere kleur. Hierdoor heb je een klein oogschaduwkwastje nodig.
De kleuren zijn erg zacht en zijn daardoor een beetje kruimelig. Ze hebben een mooie natuurlijke shimmer er in blijven ook goed zitten. Ik vind de kleuren erg mooi en passen ook erg goed bij elkaar! Je kunt er een mooie warme zwoele look mee maken voor de feestdagen.
Exaggerate Eyeliner:
Ik ben altijd op zoek naar betere eyeliners. Deze eyeliner heeft een zacht vilten puntje die ik wel erg prettig vind bij het aanbrengen. Je kunt hierdoor erg precies een lijntje aanbrengen. Zeker voor een smokey eye is hij ook erg geschikt.
De eyeliner heeft een mooie diep zwarte kleur en droogt snel. Hij blijft ook erg goed zitten. Zoals je ziet op de swatch is hij bij een dun lijntje nog een beetje doorschijnend. Dit is snel verholpen als je nog een dun laagje overheen doet.
Day2Night Mascara:
Ik kan niet zonder mascara en Rimmel komt nu met een twee-in-één mascara oftewel de "Day2Night". Met deze mascara creëer je met één borsteltje twee verschillende looks. Je hebt een kant voor de lengte en een kant voor meer volume, maar gebruik je ze allebei dan krijg je een heerlijke drama look.
Lengte:
Wil je niet zo dramatisch en alleen een mooi dun laagje dan is deze erg geschikt. Je krijgt geen geweldig lange wimpers , maar het geeft net dat kleine subtiel effect.
Volume: 
Hier komt er veel meer mascara van het borsteltje en krijg je een veel voller en intensere look. Hij klont niet echt maar ik merk een klein beetje spinnepoten effect. Maar goed dat heb je bij bijna alle mascara's met een dubbel effect.
Dit is een snelle drie minuten look met het palette en de lengte mascara. Zoals je ziet geeft de oogschaduw een mooi kleur af en geeft de mascara een subtiel laagje.
Hier heb ik de eyeliner er over aan gebracht en heb ik de volume mascara extra over de lengte mascara aangebracht. Een extra intens effect die vaak net het beetje extra geeft.
Ik vind het zeker leuke producten! Je kunt er een mooie look mee maken! De verpakkingen zijn erg leuk en vooral het palette vind ik het erg leuk lijken met de Engelse vlag. 
  • Glam’Eyes HD Quad Eyeshadow €11,99
  • Day2Night Mascara €12,99
  • Exaggerate Eyeliner €7,49
De collectie is vanaf December al verkrijgbaar dus maak je X-mas look af met één van deze leuke producten.

Q: Wat vind jij van deze producten? Wat ga jij met kerst dragen?

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.