woensdag 14 december 2011

Sephora Belle en het Feest

Een paar weken geleden liet ik jullie al kennis maken met de kerst collectie van Sephora. Een heerlijk grote collectie met tientallen producten in het assortiment. Ik moet zeggen dat sommige producten ontzettend hard lopen en sommige producten al bijna uitverkocht zijn. Vandaag laat ik een paar wat specifieker zien. Kijk snel verder naar producten uit het assortiment.

Body Lotion - Sweet Cake:
Deze bodylotion heeft net als alle andere producten een erg leuke verpakking. De body lotion bevat vitamine A en E en voedt de huid. De body lotion is erg prettig ban structuur en brengt erg makkelijk aan. De Lotion zelf heeft even tijd nodig om in de huid te trekken. Er zitten hele kleine shimmer vlokjes in die je eigenlijk niet tot nauwelijks ziet. Het geeft alleen een heel mooi oplichtend effect.

Dan de geur, daar moet je echt van houden. Ik vind hem persoonlijk erg lekker. Het is echt een food geur van  een soort cake bodem met vanille. Ik vind hem erg warm aandoen en erg lekker voor deze donkere dagen. Tijdens mijn stage heb ik hem ook aan meerdere personen laten ruiken en 50% vond het heerlijk en 50% vond hem totaal niet lekker.
De Body Lotion kost €6,90
Mellow Lip Gloss:
Deze lipgloss vind ik er erg leuk uitzien. In de verpakking staan ze op de kop en lijkt het net of het een lolly op een stokje is. De gloss ruikt dan ook naar chupa chups lolly's. Een heerlijke zoet ruikende lipgloss. Hij is doorzichtig en geeft alleen een klein glansje met kleine shimmers er in. 

Hij is totaal niet plakkerig en dat ik wel erg prettig. Wat ik erg lastig vind is dat als je de gloss aanbrengt het strikje een klein beetje in de weg zit. Maar ik haal hem ook niet weg, want dat vind ik zonde.
De Mellow Lip Gloss kost €5,90
Toilettasje met strik:
Sephora komt dit jaar met meerdere leuke (toilet) tasjes waarvan dit er ééntje is. Het is een simpel zwart tasje met een grote fluwelen stik er bovenop. Er kunnen een paar kleine make-upjes in en daardoor is hij erg leuk en makkelijk voor in de tas. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat hij stevig is en daardoor minder snel stuk zal gaan.
Het Toilettasje met strik kost €9,90


Op dit moment heeft Sephora leuke acties met leuke kortingen. Dus zeker het kijken waard. 


De producten zijn tot einde deze maand verkrijgbaar bij alle sephora winkels. Kijk hier voor één van de 13 winkels in Nederland welke het dichtst bij jou in de buurt is.

Q: wat vind van deze producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.