dinsdag 13 december 2011

Sex and the City - by Night parfum

Sex and the City is echt een favoriet van mij. Zowel de serie als de twee films vind ik geweldig. Het is het sfeertje en alles wat er om heen speelt. Nu komt sex and the City (SatC) voor het eerst met een parfumlijn. Ja echt voor de eerste keer pas. De geuren die je bij de action ziet liggen zijn niet van SatC maar van Sex in the City en dus eigenlijk vette nep. Maar nu gaat het natuurlijk om deze geweldige nieuwe geur genaamd SatC by Night. Deze geur is echt geïnspireerd op de serie en gemaakt door topparfumeurs van Givaudan.

Het “Sex and the City by Night”- parfum omvat die sensuele, supervrouwelijke allure, die alleen een cocktailjurk en torenhoge hakken een vrouw kunnen geven! De frisse topnoten bestaan uit sprankelende bergamot, peerbloesem, neroli en zachte fresiablaadjes, de glamorous kenmerken van het parfum zijn hierdoor volop aanwezig. Het hart van het parfum ontwikkelt zich tot een weelderig boeket van nachtjasmijn, pioenroos, vanille en fruitige granaatappel, terwijl de basis een poederachtige essentie vormt door de warme combinatie van sandelhout, amberkristallen, tonkabonen, muskus en patchouli.
De geur is benoemd tot 'by Night' maar deze geur is prima voor overdag. Hij is kruiderig maar heeft ook een zoete en frisse toon. Hoe langer je hem op hebt hoe meer zoet en bloemig hij wordt. De geur is niet heel sterk en blijft ook niet heel lang hangen. Je zult hem dus zeker drie keer op een dag moeten spuiten om hem de hele dag te laten ruiken. 

De fles vind ik erg mooi. Hij heeft een diamant achtige plastic kristallen dop. De fles zelf loopt van bijna doorzichtig glas over naar zwart glas. Voor mij is het een heerlijke geur voor bijvoorbeeld naar school. Hij is lekker maar niet speciaal. Wat ik Ontzettend leuk vind, is dat er ook giftsets van zijn. Leuke cadeaudozen met de geur en een extra douchegel en bodylotion. 

Eau de Parfum 30 ML €12,50
Eau de Parfum 60 ML €17,50
Eau de Parfum 100 ML €25,00
Ik vind het een erg leuk cadeau idee voor onder de kerstboom. De 'by Night' versie is niet de enige parfum die ze uitgebracht hebben want er is ook een lichtere en zoetere geur. Deze is ook in een set verkrijgbaar!

De geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij de Etos filiaal bij jou in de buurt.
Q: Ben jij net als ik fan van SatC?

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.