donderdag 1 december 2011

Skechers Tone-ups Fitness Run + Winactie

Als jullie mij op twitter volgen hebben jullie misschien al een beetje meegekregen dat ik nog een paar skechers schoenen mag weggeven. Na het grote succes van de winactie met de Tone-ups fitness flex ga ik jullie vandaag wat meer over deze Tone-ups fitness run vertellen en leg ik jullie een paar kunnen winnen.

Tone-ups Fitness Run is een lichtgewicht running schoen en is ideaal voor de beginnende hardloper. Run brengt hardlopen terug naar de basis, zodat u zich meer kunt focussen op het rennen zelf en hier plezier aan kunt beleven. Deze schoen is flexibel maar tevens ook stabiel. Run simuleert het blootsvoets rennen. Door het Resalhyte materiaal in de tussenzool ervaart u zeer veel comfort en ondersteuning tijdens het rennen. Deze schoen kan tevens ook gedragen worden tijdens work out klassen in de sportschool.
Nu ben ik iemand die hardlopen altijd al verschrikkelijk heeft gevonden, ook toen ik de sportopleiding deed. Ik heb het even geprobeerd met deze schoenen maar merkte al snel dat zelfs deze schoenen een wonder kunnen verrichten. Ik houd gewoon niet van hardlopen. 

Daarin tegen vind ik de schoenen geweldig. Ik heb ze een aantal keer aangehad tijdens steps en aerobics en zelfs tijdens fitness. Daarvoor zijn ze heerlijk. Ze voelen prettige aan en hebben een hele prettige demping. Ze hebben niet van die luchtkussentjes zoals onder de fitness flex variant. Hierdoor hoef je niet de hele tijd balans te zoeken en zijn het gewone sportschoenen. 
De schoenen hebben een zachte en goed buigbare zool. Mijn opa heeft jaren in schoenenwinkels gewerkt en heeft ook als achternaam Ziengs (ja van de schoenen zaak ja) Hij vertelde mij altijd dat als de zool soepel en buigbaar is, is de zool goed en kun je goed met je voet afrollen (hakken naar teen). Deze doen dat erg goed!

Ik vind de kleur echt geweldig. Toen ik de schoen uit de doos haalde kwam er spontaan een gilletje bij mij naar boven en riep ik ook heel hard.: Kijk hoe gaaf ze zijn roze! Hoe leuk is het ook dat er hartjes op de zool staan.
Omdat ik de schoenen zo geweldig vind, vind ik het alleen nog maar leuker dat ik een paar mag weggeven van Skechers.
Als je wint krijg je een spik splinter nieuw paar in je eigen maat. Wat moet je hiervoor doen.

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) en skechers (@skechersbenelux) op twitter en RT dit bericht: 
Win Skechers fitness schoenen twv €69,95.Volg @silja88 en @skechersbenelux en RT dit bericht. kijk op: http://bit.ly/uzZPyB  en maak kans.
5. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
6. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
7. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 8 december 23.59
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.