woensdag 7 december 2011

Swatches: Urban Decay Holiday Kit

Na de foto's van de nagellak uit deze collectie kunnen de swatches natuurlijk niet lang op zich laten wachten! Het was weer een hele klus om alle lakjes mooi op de foto te krijgen maar ik heb mijn best weer voor jullie gedaan. Kijk hieronder mee naar de prachtige kleuren uit deze set.
Barlust, een mooie roestbruine tint met een prachtige shimmer.
Gunmetal, deze lak doet me heel erg veel denken aan Chanel Quartz.
Hot Mess, een geweldige rood/roze lak vol met glitter!
Mars, een blauw/groene lak die ook weer vol met prachtige glitters zit. Dit is echt 1 van mijn favorieten.
Wrecked, de enige lak zonder glitter in deze collectie. Het is een hele bijzondere rode tint die ook wel een
beetje neigt naar een paars tint.

Ziggy, een lak met alleen maar glitters. Ik zou hem persoonlijk niet zo dragen, maar over een andere lak
heen. Na 2 laagjes zie je nog steeds mijn eigen nagel erg goed. Na het verwijderen van deze lak
zat ik zelf ook helemaal onder de glitters!Ik heb voor elke lak 2 laagjes gebruikt. De droogtijd is weer erg snel, alleen moet je het 2 laagje wel goed laten drogen als je geen beschadigingen wilt. De nagellak heeft wel een erg sterke geur, maar ik vind het zelf niet heel erg storend.
Nou ik hoop dat jullie zo een mooi beeld hebben gekregen van deze prachtige lakjes!
Zoals al in het vorige artikel verteld kost deze set €26,00

Q: Hebben jullie deze set al in huis of zou je hem willen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.