dinsdag 27 december 2011

Teeez "Boudoir Secrets" #1

De Boudoir Secrets collectie bestaat uit 4 producten; Bold Eyeliner Pencil, French Kiss Lip Gelée, Couture Nail Lacquer en Boudoir Mascara. Vandaag laat ik de Bold eyeliner pencil en French kiss lip gelée zien. Twee leuke producten die ook erg leuk zijn voor feestelijke looks maar nog leuker voor dagelijks gebruik!

Bold Eyeliner Pencil:
Ik heb erg fan van de vloeibare glitter eyeliners omdat die erg mooi blijven zitten. Dit is een pencil eyeliner dus niet vloeibaar, maar Teeez geeft aan dat het om een waterproof eyeliner gaat en dat hij erg makkelijk aanbrengt door de creamy structuur.
Ik vind de verpakking van deze eyeliners erg leuk. Het komt een beetje druk over maar het is wel erg leuk druk. De kleuren van de eyeliners zijn erg makkelijk te herkennen door de doppen en de achterkant van de eyeliner.
Ik heb drie kleuren: 03 Glam , 04 Smooth , 07 Free. Drie totaal verschillende kleuren van een totale collectie van 12 kleuren. Een zilver metalic kleur , een kleur tussen babyroze en oudroze in en een donkergroene dennenkleur.

Je kunt de eyeliners gebruiken voor een lijntje rond het oog maar je kunt hem ook erg goed als basis gebruiken, waar je een oogschaduw overheen doet.
Ik vind ze echt geweldig! Ze zijn zacht , ze zijn romig en super gepigmenteerd. De brengen erg makkelijk aan en je hebt erg weinig product nodig! Wat helemaal mooi is, is dat hij na een halve minuut helemaal vast zit en niet meer van zijn plek af gaat. Het blijft de hele dag zitten en is totaal waterproof! Ik vind dat je ze echt wel mag vergelijken met de 24/7 glide on eye pencils, die hebben hetzelfde effect.

De zilver metalic kleur is de minst dekkende kleur, maar alsnog is hij mega intens van kleur! De roze kleur is een kleur die ik zelf niet zo snel zou pakken, maar nu ik hem heb gebruik ik hem ook regelmatig! De groene kleur is echt mijn favoriet omdat hij zo mooi bij een groene look kan ( en heb de laatste tijd regelmatig groene tinten).
French Kiss Lip Gelée:
Teeez komt nu ook met een nieuwe lijn lipgloss. Tien verschillende kleuren die een mooie gloss geven aan je lippen. Teeez heeft de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd die je lippen verzorgen en zacht maken.
Ik heb de kleuren: 04 Coral Shine, 05 Très Pink en 10 Lovely Rouge. Drie zachte kleuren die alleen in de verpakking er al leuk uitzien
Ik vind de verpakking van deze lipgloss erg leuk. De dop is weer versierd met de Boudoir Secrets tekeningetjes. Het doorschijnende buisje waardoor je de lipgloss goed ziet vind ik echt super. Het is erg simpel gehouden en doet erg classy aan!
De gloss is niet heel dekkend maar je ziet goed kleurverschil. Ze zijn eigenlijk niet plakkerig en voelen lekker aan. Ik vind het wel jammer dat de gloss niet heel lang blijft zitten, maar dat is over het algemeen vaak met dit soort lipgloss.
Je ziet lichtelijk kleurverschillen, maar op de lippen zelf is het kleurverschil een stuk minder. Je ziet wel goed dat het van licht naar donker gaat en bij het middelste glossje zie je kleine glittertjes er in zitten. 

Ik heb ook twee glossjes van Teeez die heel erg gepigmenteerd zijn en daar gaat toch meer mijn voorkeur naar uit. Het zijn leuke lipglossjes, maar ze zijn niet aan mij besteed. 

De Bold Eyeliner Pencils kosten : €4,79 
De French Kiss Lip Gelée kosten: €5,99

Ik ben helemaal weg van de eyeliner pencils en ga hier zeker nog een paar kleuren van halen, maar de lipgloss laat ik liggen en is niet helemaal mijn ding. Helaas, want ze voelen wel prettig aan.
Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt *hier*

Q: Wat is jou eerste indruk over deze collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.