dinsdag 20 december 2011

Uitslag winactie: Beautybakery goodies

Als er één winactie is waar jullie massaal aan mee hebben gedaan dan is het deze wel. Ik heb een record aantal aanmeldingen gehad en dat is wel logisch met zo'n heerlijk pakket. Ik had het liefst jullie allemaal een lekker pakket gegeven maar ik kan maar één dame blij maken.


Jullie stuurde soms mega lieve en leuke verhalen erbij en ik vond het geweldig om allemaal te lezen. Ik ben blij dat ikzelf niet kies, maar dat random.org dat voor mij doet. Uiteindelijk heeft hij het zware werk gedaan en heeft nummer 101 gekozen. De dame die achter 101 stond is : Cedra van Erp,


Gefeliciteerd, zou je binnen één week je gegevens willen mailen naar: win@sillysilsil.com . Zodra ik je gegevens heb zal ik de producten naar je toe sturen.

Op dit moment lopen er geen winacties, maar geloof me, ik heb al eerder gezegd dat ik december cadeautjes weg ga geven. Dus er komen nog meer winacties!

3 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.