zondag 18 december 2011

Uitslag winactie: Skechers Tone-ups fitness run

Ik mocht namens Skechers een geweldig paar schoenen weggeven. Ik merk dat veel dames meer willen sporten dus weet dat de schoenen erg gewild zijn. Ik had ze iedereen gegund, maar kan helaas maar één dame blij maken. Deze Skechers heb ikzelf veel in gebruik en ik vind ze erg lekker lopen en voelen erg prettig aan tijdens het sporten.


Ik ga er verder niet heel veel over vertellen want de eigenaresse van haar nieuwe Skechers moet het zelf ervaren. De dame die ik blij mag maken met deze geweldige schoenen is : Samantha  .
Gefeliciteerd, zou jij binnen 1 week je gegevens willen mailen naar: win@sillysilsil.com dan kan ik het z.s.m. regelen dat de schoenen jou kant op komen. 
Ik hoop dat de winnares ook een paar leuke foto's stuurt en laat weten wat ze van de schoenen vind.


Niet gewonnen? doe dan mee met de Gosh winactie en maak kans op een leuke set!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.