donderdag 22 december 2011

Winactie: Andrélon verassingspakketOnlangs is Andrélon met vernieuwde stylingproducten gekomen. Voor ieder haartype is er wel een geschikt product en dat maakt het merk zo leuk. Nu de feestdagen komen kun je extra uitpakken met je haar en daar kunnen de producten van Andrélon goed bij helpen.Met de vernieuwde Andrélon-stylingproducten zie je in één oogopslag met welke producten je jouw look kunt creëren. De stylingproducten zijn verdeeld in zes verschillende lijnen, op basis van het resultaat dat je wilt creëren, met ieder een aparte kleur. Door middel van cijfers wordt op de verpakking aangegeven hoe sterk de fixatie is en er wordt uitgelegd hoe je jouw gewenste resultaat zelf gemakkelijk bereikt. Kortom: duidelijke producten voor welke look jij maar wilt.
Ik wil graag weten wat jou ultieme feestkapsel of styling tip is. En het leuke is dat als jij de leukste en meest behulpzame tip geeft jij een super leuk pakket met haarstylingsproducten van Andrélon wint. Ik kies persoonlijk de winnares uit dus kom maar op met die leuke tips. Het maakt niet uit of het voor lang haar of kort haar is, alles is welkom!
Wat moet je doen om kans te maken?

1. Stuur je feestkapsel of styling tip naar win@sillysilsil.com. (dit mag met een foto, collage, tekst, tekening, noem maar op) leef je uit en zorg dat jou deelname opvalt! Zet als onderwerp : Andrélon.
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) en RT dit bericht:

Laat jou haar styling tip achter bij @silja88 en win een Andrélon stylingpakket. RT dit bericht en kijk op: http://sillysilsil.com RT=Lief

3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Jullie hebben een week de tijd om je creaties en ideeën op te sturen. Je kunt dus meedoen tot en met 29 december 23.59

Ik kijk er nu al naar uit met welke leuke dingen jullie komen!
Wat erg leuk is , is dat Andrélon erg leuke tips en weetjes op de site hebben staan. Zeker een kijkje waard!
Advertorial.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.