zaterdag 24 december 2011

Winactie: Win kleurlenzen

Ik ben echt iemand die veel wil veranderen en altijd wat anders wil. Soms zou ik wel eens willen dat ik elke dag kies welke kleur ogen ik wil. Helaas is dit niet mogelijk maar zijn er al wel andere opties om je ogen een andere kleur te geven. De bekendste is natuurlijk wel kleurlenzen dragen. Ik ben zelf echt een sucker in het dragen van lenzen en heb er nog nooit van mijn leven in gekregen. Ik heb er echt een noob in. Wat het wel erg leuk maakt is dat ik een paar kleurlenzen naar keuze weg mag geven!

Ik mag van Lensstore.nl een setje kleurlenzen weggeven. Deze lenzen zijn een maand houdbaar en worden geleverd met een opbergdoosje en lensvloeistof. Hoe leuk is dat om eens een andere look te maken die bij een andere oogkleur past. 


Wat moet je er voor doen om kans te maken op deze kleurlenzen set.
Het is een kleine winactie, maar wel een leuke!

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win kleurlenzen in een kleur naar keuze bij @silja88 . RT dit bericht en kijk op:   RT=Lief
5. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
6. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
7. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 31 december 23.59

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.