donderdag 19 januari 2012

Beyoncé Pulse

Als ik aan Beyoncé denk, denk ik aan power vrouw. Denk ik aan Beyoncé dan denk ik aan alleskunner. Alles wat Beyoncé doet, doet ze goed. Zo brengt ze nu een nieuwe geur op de markt na Heat en Heat Rush. De nieuwe geur heeft een krachtige en intense naam, Pulse. De nieuwe geur komt eind januari in de winkel te liggen, maar ik laat jullie alvast kennis maken met deze intense geur van Beyoncé.

De frisse noten van Beyoncé Pulse weerspiegelen de tomeloze energie, kracht en vrouwelijkheid van Beyoncé. Zij creëren een unieke bloemige citrusgeur op basis van Beyoncés favoriete bloem: de orchidee. De geur is niet het standaard geurtje wat je vaak bij vrouwen ruikt.  De geur is voor de jonge vrouw die alles uit het leven wil halen. 
De Bluebird-orchidee in het hart van Beyoncé Pulse staat bekend om zijn ronde vormen, typische indigoblauwe kleur en betoverende geur. De mysterieuze orchidee is nog nooit eerder gebruikt in een parfum en komt volledig tot zijn recht in Beyoncé Pulse.

Topnoten: perenbloesem, Blue Curacao en bergamot 
Hartnoten: Bluebird-orchidee, pioenroos en bloeiende jasmijn
Basisnoten: Madagascarvanille, muskus en diverse houtgeuren.

De dop van de parfum is geïnspireerd op de kleding die Beyoncé draagt als het podium betreed. De fles zelf is simpel gehouden met alleen op de zijkant de naam van de parfum en op de bovenkant de letter B. Wat deze fles zo leuk maakt is dat de dop eigenlijk de standaard van de fles is. Dit betekent dus dat je parfum eigenlijk op zijn kop staat. 
De geur is voor mij erg aangenaam en erg geschikt voor aankomende lente. Hij is fris maar toch ook pittig door de citrus geur. De geur is alleen verkrijgbaar in eau de parfum, ik vind dit zelf prima want ik ben zelf niet zo van de eau de toilette. Helaas blijft de geur maar heel kort hangen en vervliegt de geur snel. Helemaal voor een eau de parfum. Na een paar kleine uurtjes is de geur al helemaal verdwenen. 

- Eau de Parfum 15 ML €17,50
- Eau de Parfum 30 ML €26,00
- Eau de Parfum 50 ML €36,00
- Shower Gel €12,50
- Body Cream €12,50

Pulse zal rond volgende week in de winkels gaan verschijnen. De exacte datum is niet vermeld, maar wordt aangeduid met "eind januari 2012" 
Ik kan zeker aanraden om de geur even in de winkel te gaan ruiken!

Q: Wat is jou eerste indruk over deze derde geur van Beyoncé?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.