zondag 8 januari 2012

Catrice DISCONTINUED lijst + afbeeldingen

Ik liet jullie vanmorgen al zien dat Catrice in februari met een groot aantal nieuwe producten komt. Ik vertelde toen al kort dat er daarom ook een groot aantal product het schap gaan verlaten. Hieronder laat ik zien welke producten weg gaan. Dit had ik met een lijst kunnen doen, maar dan weet je nog niet helemaal welke producten er nou precies weg gaan. Daarom heb ik voor jullie alle producten met afbeelding op een rijtje gezet zodat jij direct kunt zien welke kleuren er weg gaan.Het is een hele lijst met producten, dus ik denk dat vele van jullie nog wel iets willen halen. De prijzen van alle producten die uit het assortiment gaan kun je hier vinden. Ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar meestal worden alle discontinued producten 50% afgeprijsd omdat ze het uit het schap willen hebben. Ik weet niet of dat nu ook weer gaat gebeuren, maar ik hoop het wel. Want als dat zo is dat ik zeker wat lakjes e.d. kopen om bij mijn catrice verzameling toe te voegen.

Q: Ga jij nog iets kopen van de producten die uit het assortiment gaan?
Afbeeldingen mogen overgenomen worden mits bronvermelding naar sillysilsil.com. Wil je de afbeeldingen zonder watermerk, dan kun je contact opnemen met mij en stuur ik de afbeeldingen zonder watermerk. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.