donderdag 12 januari 2012

Catrice - Hidden World

Toen ik het persbericht van Catrice Hidden World zag was ik niet echt heel erg onder de indruk. Een leuke collectie maar niet heel erg speciaal. Wel was ik super benieuwd naar de illuminating base dus ging ik toch even naar de winkel. Ik wist dat Trekpleister 1+1 gratis had op alle make-up en ging met goede hoop naar binnen. Tot mijn verbazing wat de nieuwe Catrice collectie net in de winkel gelegd en had ik dus echt mazzel. En dan is er een 1+1 gratis actie en kan ik het toch niet laten om meer mee te nemen. Uiteindelijk ben ik met vier producten naar huis gegaan.

Illuminating Base:
Ik was toch wel het meest benieuwd naar dit product. Een basis die je huid moet oplichten en die ook de foundation beter laat zitten. Deze basis moet je een frisse tint geven. Het tubetje heeft 30ml. inhoud en heeft een makkelijk tuitje waar de basis uitkomt.
De basis zelf is erg vloeibaar en loopt bijna letterlijk uit het tubetje. Dit vind ik erg jammer, want je pakt hierdoor snel teveel product. In de basis zitten heel veel kleine shimmerdeeltjes die een beetje wittig zijn. Als je het aanbrengt op de huid lijkt het net of je huid lichtelijk oplicht. De basis ruikt lekker en totaal niet chemisch! De illuminating basis is erg fijn en boven verwachting prettig!
Liquid Metal Gloss, Rosy&Cosy:
Toen ik de lipgloss in het schap zag staan was ik best onder de indruk. Een mooie donkerroze lipgloss met een metallic achtige finish. Ik heb niet veel lipgloss van Catrice maar hoor er altijd goede dingen over. Deze mooie lipgloss heeft een lange applicator in een licht buigende vorm. Hierdoor vormt hij zich makkelijk op de lip.
Bij Daglicht
Met Flits
Het is een erg mooie roze gloss die makkelijk aanbrengt en goed blijft zitten. Hij plakt totaal niet en voelt lekker zacht aan. Ik heb er een foto bij gedaan met flits, dit omdat het dan pas echt goed zichtbaar wordt dat hij een metalic finish heeft. Ik heb de donkerste kleur van de drie verschillende kleuren lipgloss die in deze collectie zitten.
Ultimate Nail Laquer, Walk on air & Wood you follow me?:
Ik vond het direct een beetje raar dat er maar drie lakjes in deze collectie zaten. Dit vond ik twee mooie lakjes, het andere lakje vond ik persoonlijk niet echt geweldig. Dit zijn twee totaal verschillende kleuren maar allebei erg mooi. De potjes zijn hetzelfde als de vaste collectie alleen hebben ze een mooie versierde dop.
Ik heb het gevoel dat Catrice stiekem elke keer het kwastje verbeterd en steeds wat beter maakt. Ik vond de kwastjes nooit echt geweldig, ook niet slecht, maar niet de beste. Nu worden de Catrice nagellakken steeds meer mijn favoriet! Mooi plat en breed! Keep on Going Catrice!!!!! 
Ik ben niet echt trots op de swatch foto's want ik heb ontstoken nagelriemen en afgeknapte nagels, ik ben ze nu extra aan het verzorgen!
C02 Walk on air:
Toen ik hem in de winkel kocht dacht ik : ach wat een leuk kleurtje, laat ik hem maar meenemen, maar nu ik hem een week in huis heb betrap ik mezelf er op dat ik hem steeds vaker pak en hem eigenlijk wel heel erg leuk vind. 
Het is een zicht roze kleur met hele kleine flake stukjes er in. Hierdoor wordt het een speels lakje, want zonder de kleine stukjes er in zou het een saai lakje zijn! Ook heeft het lakje een beetje een oranje peach achtige ondertoon. Perfect voor de lente!
C03 Wood you follow me?:
De naam vind ik ten eerste echt geweldig! Het is een mooie warme bruine kleur met een kleine glansje er in. Het is niet een hele speciale kleur, maar hij is zeker mooi! Net zoals het lakje Walk on air dekt dit lakje ook erg goed in twee laagjes.

Uiteindelijk vind ik de collectie leuker dan verwacht en zitten er een paar leuke producten bij! De collectie is vanaf nu tot en met halverwege februari in de winkel verkrijgbaar. Het is een Limited Edition, dus op=op en wees er snel bij!

Q: Wat vind jij van de collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.