maandag 9 januari 2012

Daily Sillysilsil - week 1

Het nieuwe jaar is begonnen en zoals ik van de week al vertelde wil ik vaker persoonlijke berichten en foto's online plaatsen. Daar begin ik vandaag mee. Ik wil proberen om elke maandag een artikel online te zetten met de foto's die ik met mijn 365project online heb gezet en daarbij een aantal foto's die ik de afgelopen week heb gemaakt. Kijk hier naar mijn eerste week in het nieuwe jaar.

Day 1: 
Het nieuwe jaar begint met oliebollen en met de start van een nieuw project, mijn 365 foto project.
Day 2: 
Met mijn ouders naar Duitsland gegaan om daar te shoppen en sushi te eten. Nog een goed begin van het jaar voor mij :D
Day 3: 
Een heerlijk dagje relaxed doen in huis. Lekker een Ikea geurkaars aan en niet te veel doen. Dat bevalt me altijd goed tijdens een vakantie.
Day 4: 
De laatste dag dat ik bij mijn ouders sliep samen met Noah. Dit is de decoratie die bij mijn ouders in huis staat. Lekker robuust en groot!
Day 5:
Vandaag hebben Robert en ik boodschappen gedaan. Meestal vind ik het erg leuk om boodschappen te doen, maar met dit stormachtige weer de ik het liever maar één á twee keer per week.
Day 6:
Vandaag ben ik op zoek gegaan naar bakjes voor mijn oogpotloden. Ik had mijn oogpotloden in een bakje waar ik niks in kon vinden. Bij de Xenos zijn deze leuke en makkelijke bakjes verkrijgbaar. Binnenkort vertel ik er wat over.
Day 7:

Vandaag zijn we even naar de stad geweest om te shoppen. We wilden nieuwe kleding voor Noah kopen. We zijn erg goed geslaagd en hebben leuke dingen voor hem gekocht. 
Hier is Noah aan het wachten op de bus. Ik vind het zo'n schattige foto!

Lush had 50% korting op alle kerst artikelen en daarom hebben mijn moeder en ik een bestelling op de site geplaatst zodat we nog even kunnen na genieuwe van de Lush kerst geuren.
Mijn New Years Eve nagellak. Lekker fel pink met op één nagel een roze glitter er overheen.
Onze oud en nieuw kunst met sterretjes! Ik blijf het leuk vinden en blijf er maar naar kijken. Robert heeft zelfs stiekem voor mij meer sterretjes gekocht zodat we nog meer van dit kunnen doen. Ik ga lekker experimenteren,
Mijn moeder had een heerlijke paddenstoelenpasta gemaakt met een heerlijk sausje. Simpel snel en toch super lekker!
Een heerlijke lekkernij waar je mij echt blij mee kunt maken de laatste tijd. Vervelend dat het alleen niet zo goed voor je is.
Robert en ik even gezellig lunchen met zijn twee. Dit kunnen we niet heel vaak met zijn tweeën doen omdat, of Robert aan het werk ik, of ik naar school ben of dat Noah er bij is. Nu hadden we een lekker middagje alleen.
Het nieuwe kleurtje van Catrice. Deze is van de Hidden World collectie. Zo zie je dat een lakje heel verschillend kan lijken met verschillende omstandigheden (flits, geen flits en met kunstlicht) Ik probeer ook altijd met mijn swatches de foto zo te maken dat de kleur zo realistisch mogelijk is.
Hier nog een foto van mijn nieuwe opbergbakjes. Binnenkort meer!
Noah heerlijk in de slappe lach net voor het slapen gaan. Het is ook zo'n lekker manneke, bijna altijd vrolijk.
Een van mijn laatste uitgebreide ontbijtjes nu school en het 'gewone' leven weer begint. Thee met een afbak broodje en lekker beleg , hier zie je een soort zalmsalade en krabsalade
Snow Motion van Catrice gaat uit de collectie en daardoor heb ik hem vandaag maar even op mijn nagels gedaan. Wil je hem nog hebben moet je hem snel halen voordat hij uitverkocht is.
Was moet ook weer opgevouwen worden. Ik ben niet echt een opruimtype, maar als het netjes is ben ik altijd wel erg happy!


Dat was mijn eerste week van het jaar 2012. Volgende week zie je weer een overzicht van mijn week.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ik vind het ook erg leuk om iets van jullie te horen, 
Q: wat was jou hoogtepunt van afgelopen week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.