maandag 16 januari 2012

Daily Sillysilsil - week 2

Week twee is voorbij gevlogen. Mijn schoolweek was weer begonnen en ik had een persevent van the body shop in Amsterdam. Voor ik het wist was ik alweer in het weekend beland. Ik heb een leuke en drukke week gehad en vond het wel weer fijn om in mijn standaard ritme te komen. De vakantie was heerlijk, maar het brengt mij altijd een beetje uit ritme en routine. Kijk hier naar mijn week van dag tot dag.

Dag 8:  
Voor ons huis staan een aantal plantjes en struikjes. Daarvan is dit er één van. De plant is eigenlijk helemaal uitgedroogd en daardoor mooi bruin goud geworden. Deze foto is nu hartje winter gemaakt, maar doet totaal niet aan de winter denken!
Dag 9:  
Soms heb je van die dagen dat je je gewoonweg niet lekker voelt. Niet echt ziek maar gewoon niet lekker om echt dingen te doen. Ik ben vandaag op mijn computer bezig geweest en heb nog een aantal foto's bewerkt waaronder deze. Hij is gemaakt bij Fris! in de Folkingestraat in Groningen.
Dag 10:  
Ik ben bijna altijd diegene die in huis kookt. Maar vandaag heeft Robert "gekookt" omdat ik moest stage lopen. Hij heeft heerlijke pannenkoeken gemaakt, iets wat ik bijna nooit eet.
Dit is mijn favoriete versiering, Pannenkoek met spek, kaas en stroop... Heerlijk.
Dag 11: 
Vandaag liep ik even door de stad en trof ik deze gebeide boom aan. Een tijdje geleden zag ik een meisje van ongeveer 10/13 jaar die als hobby brijen had. Ze wilde er iets mee doen en versierde daarom de bomen in haar buurt. Nu weet ik wel bijna zeker dat dit niet van het meisje is omdat zij ergens ver van Groningen woont volgens mij, maar het deed me wel aan haar denken.
Dag 12:  
Op het moment dat ik dit schreef zat ik in de trein richting Amsterdam. Daar ging ik naar een persevent van The Body Shop. Altijd als ik met de trein ga en ik moet een langere afstand koop ik standaard een grote kop thee voor onderweg.  Ook ben ik altijd bezig met mijn laptopje en telefoon.
Dag 13:
Gister had ik het Chocomania event van The Body Shop en daardoor kon ik vandaag alleen maar aan chocolade denken. Ik heb heerlijk genoten van de avond en deze foto is ook gemaakt tijdens het event.
Dag 14:
Vandaag zijn we langs Ikea geweest om gordijnen voor Noah zijn kamer te kopen. Ik vind het altijd erg leuk om de verschillende soorten interieur te bekijken. Zo zag ik ook deze leuke opgedekte tafel. Zo wil ik wel een keer thuis komen :D


Samen met Robert naar de winkel flessen en pakketjes wegbrengen en Noah ophalen. Ik voelde me die dag erg slecht, maar wilde toch even het huis uit om een frisse neus te halen ( even kopen bij de AH :D )
De O.P.I. Nicky Minaj collectie is vanaf begin volgende maand verkrijgbaar maar ik ben nu al echt fan. Ik wacht nog heel even met swatches maken voor de site omdat ik mijn nagels op dit moment echt lelijk vind. Vorige week braken er twee af en nu is alle schots en scheef. Om toch al een kleine preview te laten zien heb ik ze hier op tijdens mijn dag stage bij Sephora.
Toen ik bij Sephora aankwam, kwam mijn stagebegeleider naar mij toe en vertelde mij dat er nog een klein kerst kleinigheidje voos mij was. Een lekkere (blehg) champagne met twee mooie glazen en een tegoedbon voor Sephora. Ik was helemaal happy!
Lieve vriendinnetjes en klasgenootjes Linda en Miranda hadden net als ik een leuk kleurtje op de nagels. Rara welke nagels van mij zijn , mijn moeder zag het direct.
Tijdens het opruimen ging ik mijn voorraadkast eens doorzoeken en kwam ik er toch wel achter dat ik iets teveel shampoo en conditioner heb. En dit is alleen nog maar de shampoo en conditioner. Toen kwamen de bodylotion & bodybutters en de douchegels nog. Ik ga binnenkort maar even wat vrienden en familie weer blij maken. Gewoon zonde hoeveel er ongebruikt staan.
Mijn look van toen ik naar Amsterdam ging om het persevent van the Body Shop bij te wonen. Ik draag hier kunstwimpers in mijn buitenhoeken, valt dit erg op of was het je niet opgevallen totdat ik het nu net zei.
Omdat het event om 19.00 begon moest ik eten in de trein. Daarom heb ik thuis lekker homemade sushi gemaakt zodat ik dat lekker kon eten in de trein. Het was zeer geslaagd en ga ik zeker vaker doen! jammie jammie!
Hier een kleine indicatie hoe het bij het persevent was. Chocola, chocola en nog meer chocola :D
In de rij bij de Ikea om af te rekenen. We hebben nieuwe gordijnen voor bij Noah op de slaapkamer en opbergbakken voor in de badkamer.

Dit was mijn tweede week van het jaar. Volgende week komt er weer een Daily Sillysilsil online, ik weet nu al dat het weer een leuke week gaat worden.
Q: Wat is jou hoogtepunt van deze week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.