maandag 23 januari 2012

Daily Sillysilsil - week 3

Ik weet niet waar de dagen gebleven zijn. Voor ik het wist was het alweer een week verder. Ik heb niet eens heel veel speciale dingen gedaan, maar voor ik het wist was de dag zo weer voorbij. Kijk mee hoe mijn week was en wat mijn zeven nieuwe foto's van mijn project 365 zijn deze week.
Dag 15: Robert en ik vinden de Burger met gebakken aardappeltjes van de V&D altijd erg lekker. Nu wilde ik het thuis zelf ook eens maken. Ik heb er natuurlijk mijn eigen draai aan gegeven, maar hij was erg goed gelukt en smaakte ook nog eens heerlijk!
Dag 16: Hoe schattige is dit. Noah die zijn papa scheert. De foto is niet heel erg scherp, maar gewoon te schattig om niet online te zetten.
Dag 17: Vandaag had ik de hele dag stage. Toen ik de bus uitstapte was het zo hemels blauw. De zon heeft de hele dag heerlijk geschenen en helaas zat ik de hele tijd binnen. Dit is de Martinitoren in Groningen. Het middelpunt van de stad en ik rij hier bijna dagelijks langs.
Dag 18: Vandaag heb ben ik samen met twee vriendinnen naar Fish & Feed geweest. Het was een super ervaring, binnenkort vertel ik meer erover.
Dag 19: Vandaag een dagje school. Tijdens wat verveling gingen we foto's maken van onze (lelijke) warme schoenen
Dag 20: Vandaag sloten we een periode rots en water af op de opleiding. Een cursus over zelfvertrouwen e.d. Het heeft voor mij persoonlijk niet heel veel effect gehad, maar wel erg leuk om te zien dat veel klasgenoten er wel wat aan gehad hebben. Ik moet wel zeggen dat ik trots ben op mijn plankje die ik doorgeslagen heb.
Dag 21: Mijn twee mannen hier in huis houden niet van zalm dus nu zij een avondje ergens anders eten kon ik heerlijk een pasta met zalm voor mezelf maken.


Dit is echt mijn favoriete ontbijt/ lunch de laatste tijd. Een heerlijke bagel in de over verwarmd met daarop: Roomkaas , gerookte zalm en een rucola sla melange. Ik kan me er soms gewoon echt op verheugen!
Afgelopen week stuurde mijn moeder deze foto. Ze vertelde mij dat ze dit voor mij had gekocht en dat ik moest raden wat het was. Ik weet het nog steeds niet en jullie wisten het op twitter ook niet, dus dat wordt wachten tot ik mijn moeder weer zie :D
Deze foto plaatste ik op twitter van de martinitoren. Deze foto is totaal niet bewerkt maar lijkt toch lijkt het net of er iets aan gedaan is.
Een heerlijk herstellende en verzorgende crème. De laatste tijd smeer ik mijn voeten elke avond in met deze Zarqa voeten crème in. Ik merk dat ik door het drukke schema en de lange dagen dat mijn voeten wel wat extra's kunnen gebruiken. Ik heb hier al eens over dit product geschreven.
Ik zag dit op een poster bij een bushokje staan en had er zo'n zin in. Een knäckebröd met smeerkaas, ham en tomaat. Uiteindelijk heb ik het twee dagen later in huis gehaald omdat ik er maar zin in bleef houden.
Wat ik eerder al bij mijn project 365 liet zien ben ik met twee vriendinnen naar Fish en Feed geweest. Een super leuke ervaring wat ik zeker vaker wil gaan doen. Ik ga hier binnenkort meer aandacht aan besteden dus houdt de site in de gaten.
Dit is echt een geluks moment voor mij. Noah die papa een verhaaltje voor leest voor het slapen gaan. Heerlijk hoe ze hier zo samen zitten. Ik denk dat elke moeder dit gevoel wel kent!
Beetje aan het knutselen met mijn nagels. Helaas niet helemaal goed gelukt, maar ik ga het volgende week zeker nog een keer proberen om te doen. Ook wil ik er nog een stap voor stap tutorial van maken, maar dat heeft nog even tijd nodig.
De speciale valentijns glossybox. Hier had ik er nog niet in gekeken en was ik erg benieuwd! Hij had deze maand ook een speciaal fel roze kleur. Hier zie je de inhoud van deze glossybox.
Ik had voor mijn gevoel al een tijdje geen sushi meer gehad. Dus hop rijstpan de keuken in en ik aan de rol. Het was weer heerlijk en zeker weer voor herhaling vatbaar.
Heerlijk als je vrij bent en Noah wordt wakker om hem bij je in bed te leggen en nog even je ogen te sluiten. Noah vermaakt zich met de Iphone en kijkt dan altijd Barbapapa of Bob de bouwer. Het is eigenlijk erg dat een kind van net drie jaar al helemaal weet hoe een Iphone werkt.

Niet heel veel spectaculairs deze week, maar toch leuk om zo terug te zien. Volgende twee weken worden pittig. Veel afspraken en een toets week.
Q: Wat is jou hoogtepunt van deze week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.