maandag 30 januari 2012

Daily Sillysilsil - week 4

Elke week laat ik een aantal foto's zien die ik online geplaatst heb. Dit zijn gebeurtenissen van mijn afgelopen week. Deze week liep een klein beetje anders dan gepland. Noah ziek ik ziek en hierdoor moest ik helaas wat afspraken afzeggen. Het was een week met veel gebeurtenissen dus ook wat meer foto's. Ik hoop dat jullie de foto's leuk vinden.


Dag 22: Vandaag is het een relaxte zondag middag. Vandaag heb ik ook een filmpje opgenomen voor een Idee/DIY. Wat je hier ziet zijn zeepkrullen/ zeepschaafsel.
Dag 23: Vandaag een rustige schooldag. Ik heb vandaag niet echt foto's genomen, maar deze boom heb ik twee weken geleden gefotografeerd toen we op de bus stonden te wachten. 
Dag 24: Noah is ziek. Hij is snip verkouden en daarom heb ik hem vandaag lekker thuis gehouden. Hier lag hij even lekker bij papa tv te kijken. 
Dag 25: Ik wilde vandaag even snel bij het Kkruidvat nagellakremover kopen. Toen ik voor het Essence schap stond ging mijn make-up hartje een stukje sneller kloppen.
Dag 26: Vandaag heb ik gezond gedaan en had ik een bakje druiven mee naar school. Erg lekker en gezond!
Dag 27: Deze heb ik vandaag wel nodig... heb hem flink te pakken. Ik snotter er op los. Was Noah van de week nog mega verkouden heeft hij mij denk ik nu aangestoken.
Dag 28: Vandaag voelde ik mij nog steeds niet lekker helaas. Ik wilde al een lange tijd erg graag nieuwe pannen en dus besloten we langs de ikea te gaan. Grappig om dit in de Ikea te zien, honderden nep lavendel plantjes.


Deze foto's kreeg ik nog van Serena van tijdens The Body Shop event. Is ben hier samen met Charlotte speciale chocolade lekkernijen aan het proeven. Als ik de foto's zo terug kijk doet me dit denken aan een erg leuke avond. Het was erg gezellig!
Samenvatten en dan leren, leren, leren. Ik heb (vandaag) maandag een toets voor de opleiding Ik hoop dat het allemaal goed gaat komen, want ik vind dit best een moeilijk stuk.
Chocolademelk bij het ontbijt. Dat ik lang geleden.  Ik ben licht allergisch voor cacao en van sommige chocolade producten moet ik dan niezen. Niks ergs, maar van chocolademelk moet ik altijd erg niezen. (Heb ik van mijn opa.)
Het is weer tijd voor homemade sushi! 
De combinatie van Kikkoman (zoute) soya saus en zoete soya saus is voor mij de perfecte combi voor de sushi.
Samen met Noah fruit eten. Hij een lekker mandarijntje, ik een banaan.
Ik moest naar de Kruidvat voor nagellak remover en kwam met veel meer thuis, omdat ik er achter kwam dat Essence grote korting heeft omdat er veel uit de collectie gaat.
Dit tasje kocht ik vorig jaar in Londen bij de Primark en nog steeds ben ik er erg blij mee. Ik krijg er nog bijna dagelijks complimentjes over. De bloem die er aan vast zit komt bij Didi weg.
Dit manneke moet naar school gebracht worden. Net voor vertrek wil hij natuurlijk nog even wat drinken.
Een lekker weekend ontbijt. Helaas met paracetamol omdat ik hem ook flink te pakken heb en hierdoor veel snotter en hoofdpijn heb. 
Toen wij dit verkleed zetje kochten voor Noah wilde hij het met geen mogelijkheid aan. Nu heeft hij hem de hele tijd aan en zegt hij ook : "Ik ben muis, geen Noah".
Samen in de bus naar Ikea om een nieuwe pannenset te kopen. Noah werd ineens een beetje moe en kroop lekker tegen papa aan.
 OMG ik ben in love, de handpoppen van de AH zijn echt geweldig! Noah vind ze ook zo leuk. Dit is zijn eerste en hij speelt en slaapt er zoveel mee.
Nog meer leren. Deze week stond wel in het tegen van mijn opleiding en dingen inleveren. Het is het einde van een periode en dan heb je dat.
Ik ben zo blij met mijn nieuwe pannen dat ik nog meer zin in koken kreeg. Pasta en more. We hebben de 365+ set gekocht die hebben mijn ouders ook en bevalt super!
Ik ben weer lekker aan het knutselen geweest. Er komt vast wel een artikeltje over, maar wil toch even duidelijk aangeven dat ik het niet echt een nail- art vind. Ik heb niet zo'n ster in dat soort dingen en oefen zo nu en dan wel eens, maar vind het meer iets om jullie als inspiratie te laten zien. 

Hopelijk voel ik mij aankomende week een stuk beter want ik heb een theorie toets, een praktijk toets en veel op de planning. 
Q: Wat is jou hoogtepunt van deze week?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.