vrijdag 20 januari 2012

Essence Crystalliced Swatches

Toen ik het persbericht over Crystalliced kreeg werd ik al snel benieuwd naar de liquid eyeshadow en de lipgloss. Eenmaal in de winkel gekomen viel het mij eerlijk gezegd een beetje tegen en heb ik alleen twee nagellakjes meegenomen. Toch wilde ik wel een liquid eyeshadow proberen om te kijk wat het zou doen. Vandaag laat ik deze drie producten zien.

Liquid eyeshadow
Hier was ik wel erg nieuwsgierig naar. Hoe zou de structuur zijn, hoe dekkend zou hij zijn, hoe goed zal hij blijven zitten, noem maar op. Ik was dan ook erg blij toen ik hem in de winkel zag liggen. Ik wilde eerst drie kleuren meenemen. Maar nadat ik de tester had geprobeerd en ik merkte dat het niet echt was wat ik verwacht had, heb ik er weer twee terug gelegd en uiteindelijk maar één mee naar huis genomen

De substantie van de eyeshadow is erg vloeibaar. Als je het met de applicator aanbrengt heb je een dikke streep liquid oogschaduw en kun je het uitvegen zodat het egaal wordt. Je ziet aan de linker kant een swatch gemaakt met de applicator en rechts heb ik het uitgeveegd. Zodra je het uitveegt vervaagt de kleur extreem en blijft er erg weinig product over. Ook droogt hij niet goed op waardoor hij erg snel gaar creasen. Het is helaas geen succes voor mij, want ik had gehoopt dat het een soort basis zou zijn.
Nagellak
Met nagellak kun je mij altijd blij maken, zo ook weer met deze Crystalliced collectie. Ik wilde eerst alle nagellakjes meenemen, maar heb mij ingehouden en uiteindelijk maar twee mee genomen. Ik heb de kleuren: 01 It’s a snow-woman’s world & 03 iced age reloaded meegenomen.
01 It’s a snow-woman’s world
Een grijs kleurtje met een mooie cream finish. Hij is echt muis grijs van kleur en heeft een erg koele ondertoon. Erg mooi en rustig en goed te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het werk.
03 iced age reloaded
Een beige achtige zand kleur met lichte mini shimmers er in. Je ziet wel vaker kleuren die wat weg hebben van deze, alleen hebben die vaak een warme ondertoon. Dit lakje heeft een erg mooie koele ondertoon en oogt erg rustig. 
De producten van de Essence Crystalliced collectie zijn leuk, maar vallen mij een klein beetje tegen. Wil je toch graag nog één van de producten bemachtigen, dan kan dat bij het Kruidvat. De collectie heeft een gelimiteerde uitgave, dus op=op.
Wil je de rest van de collectie zien, kijk dan hier.

- Liquid eyeshadow kost €2,29
- Nail Polish kost €1,79


Q: wat vind jij van deze collectie? en heb je ook wat gekocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.