donderdag 26 januari 2012

Essence DISCONTINUED lijst + afbeeldingen

Ruim twee weken geleden plaatste ik een grote lijst met producten van Catrice die uit de collectie gaan. Toen vertelde ik al dat Essence ook een nieuwe collectie krijgt waardoor er natuurlijk ook een aantal producten uit de collectie moeten. Wanneer dat dat gebeurd is altijd een klein beetje de vraag. Gister liep ik even het Kruidvat in omdat ik nagellakremover wilde halen. Altijd als ik een drogisterij binnenloop kijk ik even bij de make-up afdeling. En opeens zag ik het. Essence had haar producten die uit het assortiment gaan in de sale. Ik heb een mandje gepakt en heb een aantal lakjes meegenomen (de shoplog kom vanmiddag online).Om een kleine indicatie te geven ziet je dit (als het goed is) in het schap. Gele aanduidingen met 50% korting er op. Nu moet ik wel zeggen dat waarschijnlijk bij heel veel vestigingen deze plaatjes er nog niet voor staan, dus als je graag wat wilt hebben zou ik een lijstje maken met nummers die je graag wil. De kassa hoort het automatisch te verrekenen. 

Nails:
 • Nagellak Colour & Go : 27, 32, 41, 42, 45, 47, 49, 50, 54, 56, 62, 64, 69, 77, 80
 • Nude kleurige french manicure
 • Matte french manicure
 • Nail art stripers : 05, 04, 08
 • Nail Fashion Sticker : Alles
 • French glam : Alles
 • Nail Fashion File
 • Nagellijm
 • Nagel & handverzorgings handschoentjes
 • Nagellak remover voor nagelriemen
 • SOS nail care balm
 • Voedende nagelolie
 • Rose wood stick
 • Nail Sealer
 • Diamant nagelverharder
 • Allround talent
 • Nail perfection Gloss
 • Ultra strong nagelverharder
 • Ultra strong repair polish
 • Ultra sterk nagelverhardend potlood
 • Gel look tip black
 • Nail art magneetjes : 01, 04, 05
 • Nail art twins: Alles
 • Nail art pens: Alles
 • Nail art piercing set
 • Nail care tasje
Lips:
 • Verzorgende lippenbalsem: alles
 • Mini lipgloss setje : alles
 • Glossy lipbalm: 02
 • Lipliner : 01, 09
 • Xxl nudes lipgloss 01
 • Stay with me lipgloss: 05, 06, 04
 • Lippenstift: 33, 03, 43
Eyes:
 • 100% splash-proof lenght & curl mascara
 • Colour & go eyebacked : 09, 10
 • Smokey eyes set: 04
 • 2in1 oogpotlood : 09, 05
 • Metallic oogpotlood : alles
 • Set kwastjes
 • Wenkbrauw pincet
 • Multi action smokey eyes mascara
 • No limits volume mascara waterproof
 • No limits power boost mascara
 • Multi effect mascara : 03, 02
 • Oog potlood: 11, 17
 • Gel eyeliner: 03, 04
 • Eyeshadow: 14, 43, 46, 24, 38, 36, 37,49, 38, 40, 47, 44, 41, 39
 • Multi colour rouge: 10, 20 
Dit is de lijst met alle producten die het assortiment gaan verlaten. Het kan zijn dat ik één of twee producten vergeten ben.  Om jullie het iets makkelijker te maken heb ik de nagellak en wat oogschaduw voor jullie met afbeeldingen op een rijtje gezet.


Ik hoop dat jullie nog een aantal leuke producten kunnen scoren en dat deze lijst jullie daarbij kan helpen. De producten die je op de plaatjes ziet zijn natuurlijk niet alle producten. De lijst is de volledige lijst en wat ik al zei, er kunnen misschien één of twee dingen missen. 
Wil je alle kleuren weten van de producten, dan kun je veel op de site van Essence vinden. Maar toch raad ik het aan om het zelf in de winkel te gaan kijken. 

Ik ga bezig met swatches, dus die houden jullie nog van mij tegoed.
Q: Ga jij nog iets kopen van de producten die uit het assortiment gaan?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.