zaterdag 7 januari 2012

Etos Kerst Collectie (korting)

Ik liet jullie tijdens het kerstcadeau-tips-filmpje al de kerstproducten van Etos zien. In deze collectie zit een zowel make-up producten als kleding en accessoires. De producten waren erg leuk voor een kerstlook, maar zeker ook (nu na kerst) leuk voor een spetterende look. Wat helemaal leuk is, is dat Etos nu op alle kerst artikelen tot 60% korting heeft. Kijk naar een aantal producten uit deze collectie.

Pearl Effect Mascara:
Naast gewone mascara's heeft Etos ook een glitter top mascara. Deze kun je over een gewone mascara heen doen en moet een extra leuk effect geven. Ik ben altijd een beetje huiverig voor dit soort producten, zeker door de kleien vloeibare glitters. Deze moet je absoluut niet in je ogen krijgen.
Ik vind deze glitter topper voor over de mascara echt een fail. Zodra ik hem over zwarte mascara heen doe zie je niks meer. Het is erg dun en droogt helaas niet snel op. Hij is misschien leuk om te gebruiken als eyeliner, dat je hem met een penseeltje aanbrengt, maar als mascara vind ik het niks. Ik moet wel zeggen dat ik het soort spiraal achtige applicator echt geweldig vind. Dit moeten ze ook doen met een gewone mascara, maar dat zal waarschijnlijk niet mogelijk zijn.
Effect Nails:
Etos heeft altijd leuke kleine nagellakjes en ook nog eens leuke effect nagellakjes. Ze zitten in kleine potjes dat geeft bij mij altijd de voorkeur. Hier zitten grote glitters en kleine glitters die een beetje holo-achtige effect geven. Met één laagje geef je een klein subtiel effect met twee laagjes wordt het al intenser en opvallender.
X-tra black volume mascara:
Deze mascara zit in een mooie zwarte verpakking en heeft een gewone borstel van haren. Ik had nog niet eerder een mascara van Etos gehad en was wel erg benieuwd naar de kwaliteit van de mascara.
Links zie je mijn oog naakt (ulgh ugly) en rechts met alleen mascara. Ik vind het een mooi subtiel effect geven, maar geeft niet echt een wow effect. Deze mascara is voor mij iets te subtiel, maar wil je juist een beetje subtiel dan is deze mascara perfect. Hou je meer van dramatische en opvallendere wimpers, dan moet je toch echt even verder kijken.
Baked Eyeshadow:
Ik vind de baked eyeshadow erg mooi er uit zien. Mooi in een zwarte verpakking met een doorzichtige bovenkant. Zo zie je direct goed welke kleur je in je handen hebt. Het applicator kwastje zit vast geklikt aan de deksel waardoor deze niet direct eruit valt als je hem opent.
Bronzing Powder:
Dit leuke compacte setje heeft een bronzing powder en een kleine rechthoekig kwastje waarmee je de bronzer aan kunt brengen. De bonzer heeft een groot aantal shimmers er in zitten. In het deksel van het doosje zit een spiegeltje waardoor hij ook erg makkelijk is voor mee onderweg.
Links zie je de Baked Eyeshadow. Zodra je hem op de huid aanbrengt heeft het echt een zilveren kleur. Ik vind het een erg mooie kleur. Dit omdat hij een donkere ondertint heeft maar wel een oplichtend effect heeft. 
Rechts zie je de Bronzing Powder. Deze heeft echt een brons gouden keur. De shimmer erin heeft goudkleurige deeltjes waardoor het echt een highlightend effect heeft.
Ook heeft Etos een aantal sieraden waaronder deze ketting. Deze ketting heeft elementen van Swarovski. De ketting heeft een ronde bolvormige hanger die door de ketting heen zit. Er zitten een groot aantal steentjes in die een erg leuk en mooi glinster effect geven zoals op de foto hierboven. En leuke kettinkje, zeker ook voor dagelijks dragen.
Ik vind het een erg leuke collectie met een aantal leuke producten. Nu na de kerstdagen liggen er nog aardig wat producten in de schappen bij de Etos. En zoals hierboven de advertentie al aangeeft is er zelfs tot 60% korting. Zeker een kijkje nemen dus.

- Pearl Effect Mascara €2,99
- Effect Nails €1,99
- X-tra Black Volume Mascara €3,99
- Backed Eyeshadow €4,99
- Bronzing powder €4,99
- Ketting €14,95

Q: heb jij al wat van de Etos kerst collectie? of ga je nog wat halen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.