zondag 1 januari 2012

Fun met sterretjes vuurwerk

Ik heb een gezellige en vrolijk oudjaarsdag gehad. We waren bij mijn schoonouders en zijn rond 21.00 met Noah nog even een paar spetterkaarsjes / sterretjes gaan aansteken. Ik wilde er een foto maken en probeerde de vuurwerk-optie van mijn camera. Omdat ze aan het bewegen waren met de sterretjes kwam ik er achter dat mijn camera iets heel erg gaafs deed. Hij had een langere sluitertijd en daardoor zag je alle bewegingen van de sterretjes. Toen we Noah op bed hadden gelegd zijn Robert en ik weer naar buiten gegaan om een aantal foto's te maken. Ik vind het echt een heel tof effect en kijk snel wat we er van gemaakt hebben.


Is dat niet tof! het is super makkelijk en heb er heel veel plezier mee gehad. We hebben ook de letters van onze namen gedaan. Dus: Robert , Noah en Silja. Deze heb ik nog niet bewerkt, maar zal ik binnenkort ook even een keer online zetten.

Het is even een kort berichtje tussen door maar vond het wel even gaaf om te laten zien.
Q: wisten jullie dat je dit kon met een camera?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.