zaterdag 21 januari 2012

Glossybox Januari 2012

Sinds deze maand ben ik Glossybox Ambassador geworden en zal ik elke maand laten zien wat er in de glossybox van die maand zit. Ik ben erg vereerd dat ik gevraagd ben om ambassador te worden en vind het dan ook erg leuk. Vanaf nu laat ik dus elke maand kort zien wat er in de glossybox zit. Laat ik direct zeggen: als je nog niet de inhoud van de Glossybox van januari wil zien, KIJK DAN NIET VERDER!

Deze maand komt Glossybox met een speciale Valentijns editie. Dit omdat de dag van de liefde alweer bijna voor de deur staat. Het leuke is dat ze de licht roze doos eenmalig hebben ingeruild voor een shocking pink kleurige doos! Er zitten zeker leuke producten in deze editie van Glossybox.
Deze maand kun je producten van : Maria Galland, Golden Rose, Redken, L'occitane  en Dr. R.A. Eckstrein verwachten.
L'Occitane Cherry Blossom Shower Gel : Een heerlijke douche gel die de huis reinigt en verzacht. De geur is fris, zoet en ruikt naar kersenbloesem.
Maria Galland Doux Gommant Visage 41 : Een lekkere peeling voor de huid. Hiermee verwijder je de dode huidcellen en krijg je een stralende en zachte huid.
Dr. R.A. Echstein Carotin Feuchtigkeits Crème : Een verzorgende crème die de vochtgehalte regulatie regelt. Voor de normale tot droge huid. Deze crème bevat caroteen een stof die bijvoorbeeld in wortel en zoete aardappel zit.
Redken Quick Dry 18 Spray : Een finish spray die het kapsel langer en natuurlijk in model houdt. Hij droogt snel en geeft een natuurlijke glans.
Golden Rose Jumbo Eyeshadow Pencil : Een dikke creamy pencil die een mooie pigmentatie heeft. Hij vervaagt helaas wel redelijk snel.
Glossybox mini spiegel : Een erg handig klein spiegeltje voor in de tas. Zeker als je onderweg bent en even je make-up wilt bijwerken.
  1. Maria Galland  - Full Size 50ml.  €22,95 ( 20ml. in glossybox)
  2. Golden Rose - Full Size €6,95 **
  3. Redken - Full Size 400ml. €20,50 ( 75ml. in Glossybox)
  4. L'Occitane - Full Size 250ml. €12,00 ( 75ml. in Glossybox)
  5. Dr. R.A. Eckstein - Full Size 50ml. €22,40 **
De producten aangegeven met ** zitten full size in de Glossybox.

Vind je deze uitgave van de Glossybox nu erg leuk, maar ben je nog geen lid? Glossybox heeft voor de "last minute" beslissers nog voldoende te beschikking. Aanmelden kan hier.

Vanaf 1 februari houdt Glossybox ook een winactie via de facebook pagina . Hiermee kun je kans maken op een Internationale tour langs drie van de meest romantische steden. De winnares mag dan kiezen uit Londen, Berlijn, Parijs en Stockholm. Erg gaaf dus!
Glossybox is een abonnement op een maandelijks verschijnende verrassingsbox met daarin vijf luce beauty miniaturen. Samen met de bijbehorende website biedt Glossybox een aantrekkelijke propositie voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in cosmetica en alles vat met beauty te maken heeft. Glossybox is opgericht vanuit de Rocket Internet group in Berlijn en is naast Nederland operationeel in twaalf andere landen waaronder Duitsland, Engeland en Frankrijk. Meer info vind je op glossybox.nl

Ik vind de Glossybox weer een erg leuke inhoud hebben. Er zitten producten bij die ik nu al direct in gebruik heb genomen. Ik verheug me nu alweer op de volgende box, want het blijft een ceadeautje voor jezelf!

Q: Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.