donderdag 5 januari 2012

Hotspot : Imono Sushi

Er is sinds een tijdje een nieuw Sushi restaurant gekomen in Groningen en zeg je sushi dan zeg je Silja. Ik was zo benieuwd naar dat Robert en ik vorige week oppas geregeld hebben en er zijn gaan eten. Ik vond het een leuke gelegenheid om direct te kijken of het een leuke hotspot was om hier online te zetten. Kijk mee naar een kort verslag over dit leuke en nieuwe restaurant in Groningen.

Imono is een Aziatische bar & lounge in het hartje van Groningen. Ze hebben er het "All You Can Eat" concept met vele verse hapjes, maar je kunt er ook zeker gewoon van de menukaart bestellen. Wat het leuke is, is dat het een restaurant en een loungebar in één is. 
Hier heb je de binnenkomst met een aantal tafeltjes met daarbij stoelen en ook bankjes. Verder zie je hier in de rechter hoek een trap naar beneden die naar het toilet to gaat.
Je heb een aantal verschillende zithoeken. Hier is een hoek waar je gezellig met zijn tweeën aan kunt zitten. Deze zitplekken worden wel als laatste vergeven voor als het erg druk is.
Aan de bar zijn tevens een aantal zitplekken voor als je besteld hebt en Sushi mee naar huis wilt nemen.
Ook is er een leuke stijlvolle lounge set waar je heerlijk na kunt zitten als je klaar bent met Sushi eten. Tevens zou je hier ook nog even kunnen wachten als je wat besteld hebt.

Het concept is heel simpel. Je betaald €23,50 per persoon. Hiervoor mag je per persoon 5 items van de lijst kiezen per ronde. Totaal zijn er vijf rondes, dus je kunt vijf keer bestellen en totaal 25 items van de lijst bestellen. Voor dit alles heb je 2,5uur de tijd voor en voor sashimi betaal je extra.

Hieronder laat ik een aantal foto's zien van gerechten die wij genomen hebben.

Het zijn heerlijke producten. Veel lekkere ingrediënten en goed bereidde gerechten. De maki sushi's waren echt perfect. De nigiri sushi's vond ik persoonlijk wat aan de kleine kant en een klein beetje tegenvallen. De vlees producten waren ook allemaal stuk voor stuk heerlijk alleen niet helemaal constant qua grote en hoeveelheid van de porties. 
Imono Groningen
Asian Bar & Restaurant Imono 
Gelkingestraat 18-20
9711 NC Groningen
tel: 050-3117087

Maandag : Gesloten
Dinsdag t/m Zondag : 12.00 - 16.00 (lunch)
Dinsdag t/m Zondag : 16.30 - 22:30 (All You Can Eat)

Ik vind het echt een aanrader en zelfs voor mensen die niet van sushi houden is er genoeg op de kaart! Ik ga hier zeker vaker eten en zeker vaker genieten van een aantal hapjes. Op de site van van Imono kun je ook bestellen en laten bezorgen, en kun je de menukaart zien van het All You Can Eat concept. 
Als je in Groningen bent, kan ik deze hotspot zeker aanraden!

Q: Wat is jou favoriete sushi restaurant bij jou in de buurt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.