woensdag 4 januari 2012

Jouw wens voor 2012

Vorige week was ik aan het zoeken naar leuke plaatjes voor 2012 via weheartit.com en kwam ik op een ontzettend leuke site. Een site waar mensen zijn of haar wensen voor 2012 konden achterlaten. De afbeeldingen waren super aantrekkelijk en ik heb ze stuk voor stuk opgeslagen. Ik heb er een aantal weg gelaten, dat waren wensen over een beroemdheid ontmoeten in 2012. Hier zijn een groot aantal van de wishes die online staan op makeawishfor2012.tumblr.com/ Zeker een kijkje waard! Ik heb nu maar een groot aantal plaatjes gebruikt, maar ik zag dat er al weer over de 50 plaatjes bij gekomen waren!


Ik vind het zo'n leuk idee. Er is zo'n hype op dat er al meer dan 300 wishes bij de site binnen zijn binnengekomen en dat ze er nu even een stop op hebben gezet. Ik werd erg geïnspireerd door deze site. Nu zou ik graag jullie wens voor 2012 willen weten. En dan niet een wens die voor anderen geldt, maar puur een wens voor jou alleen! Een persoonlijke wens. Het mag natuurlijk één van hierboven zijn, maar ook zeker een zelf bedachte! 

Q: Wat is jou wens voor 2012?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.