dinsdag 3 januari 2012

Mac Dazzlesphere - Coral Ornament

Twee week geleden liep ik voor de lol even de Douglas in, en natuurlijk moet ik dan altijd even langs de M.A.C counter! Ik had al meerdere artikelen gelezen over de Dazzlesphere van M.A.C, maar ik las ook dat hij al bijna overal uitverkocht was. Gelukkig hadden ze hem bij ons in Groningen nog ruim op voorraad.
Ik koos voor de Dazzlesphere Coral Ornament. 
De sphere bevat 4 verschillende soorten gloss, 2 Dazzleglass en 2 Cremesheen.
In de set zitten twee Cremesheen glasses (1,9g) en twee Dazzleglasses (2,6g). De glasses zijn korter en dikker dan normaal en hebben een witte dop gekregen. De sphere heeft een luxe uitstraling. De onderkant is zilver met een doorzichtige dop die je er af kunt draaien. Het is geen handige verpakking om het in te blijven bewaren, want het plastic binnenstuk is niet heel stevig!
Van links naar rechts: Phiff!, Eurobeat, On the scene en Richer, Lusher
Dat was dus ook de eerste keer dat ik deze producten van M.A.C. ging testen. De Dazzleglass is een beetje plakkerig en dik, maar heeft wel fantastische glitters!
Cremesheen glass was voor mij helemaal nieuw, ik gebruik normaal altijd gloss met een glitter er in. Nou ik ben in ieder geval om! De subtiele kleur en glans die je van deze gloss krijgt is super mooi en hij voelt heerlijk aan op je lippen.
Van links naar rechts: Phiff!, Eurobeat, On the scene en Richer, Lusher
De applicator van de cremesheen is super fijn, kunt makkelijk de gloss aanbrengen.
Dazzleglass heeft een soort kwastje als applicator, zelf heb ik nog nooit zon soort applicator
gebruikt en ik was erg tevreden over hoe makkelijk het werkte en hoe mooi het resultaat was.
Er zijn in totaal vier Dazzlespheres met gloss er in. Deze kosten allemaal 33 euro per stuk. Niet duur toch voor vier van deze prachtige producten!?

Q: Heb jij al zon prachtige sphere of ga je er nog 1 halen? Wees er in ieder geval snel bij, want ze gaan HARD!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.