zondag 1 januari 2012

Mijn favorieten van afgelopen jaar (2011)

Kun je de video niet zien, kijk hem dan *hier*

Het jaar is nog maar net begonnen en ik hoop dat jullie allemaal een geweldige jaarwisseling hebben gehad. Vandaag laat ik een groot aantal van mijn favorieten van 2011 zien. Ik ben sommige dingen vergeten, maar dit is toch bijna wel alles. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en er wat aan hebben.
Q: Wat is jou favoriet van afgelopen jaar?

1 opmerking:

  1. Mijn favorieten van 2011 zijn: make up remover van lancome bi-facil,catrice allround concealer
    Nagellak:,catrice forget-me-not!,essence time for romance,rimmel lycra pro my denim,en bare necessities. falshes volume maybilline mascara,2 in 1 melk&tonic verfrissend van nivea,lancome genifique yeux oogcreme. Allemaal heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.