vrijdag 13 januari 2012

Mijn paparazzo dag met Estee Lauder

Begin november werd ik gevolgd door een paparazzo omdat ik een winactie van Estée Lauder had gewonnen. Overal waar ik heen ging volgde de fotograaf mij. Het viel zo op in Groningen dat ik regelmatig aangekeken werd, zo van : Wie is dat? Het viel zelfs zo op dat er een vrouw naar de fotograaf liep en aan hem vroeg of ik wel wist dat er foto's van mij gemaakt werden. Leuk voor één dag, maar oh nooooo, ik zou dit echt niet altijd willen, ik was blij dat de dag voorbij was. Kijk hier naar de foto's die deze dag gemaakt zijn en op de Estée Lauder facebook pagina staan.


De foto's zijn redelijk gelukt. Ik vind niet dat ik overal even flatteus op sta. Maar het is een paparazzo, dus het had veel erger gekund. Zoals ik al eerder zei vond ik het een erg leuke dag, maar niet voor herhaling vatbaar.

Q: wat vind jij van de foto's?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.