dinsdag 10 januari 2012

Nieuw Essence assortiment maart 2012

Ik was bezig met het Catrice artikel over de producten die nieuw in het assortiment komen. Toen ik bezig was begon het ineens aan mij te knagen. Als Catrice met iets nieuws komt, dan komt Essence ook met iets nieuws. Na een lange zoektocht op internet kwam ik bij twee sites terecht die afbeeldingen hadden over de nieuwe collectie van Essence. De afbeeldingen zijn niet erg duidelijk, maar het geeft een idee van wat er komen gaat. Ik noem het ook nog niet een officieel bericht want ik weet nog geen prijzen o.i.d. maar dat komt allemaal binnenkort denk ik. Kijk gewoon lekker mee!


Verschillende soorten oogschaduws
kwasten, oogpotloden, eyeliner pencil
eyeliners , gel eyeliners (zilver me wants!)
De mascara's + de lash powder 
Concealer stick, wenkbrauwpotlood? , pincet en etui.

Marble mania lipgloss (misschien hebben ze van die smaakjes zoals ze vroeger met lipgloss hadden die er zo uit zagen)
Nagel verzorgings producten

Setje mini lipgossjes 

Nagel verzorging en repair producten.

Gloss en lipsticks
Lipgloss, lipliners en make-up basis (erg benieuwd naar!)

Een make-up to match (nieuwsgierig naar) , blushes
Wooohooo nog meer duo lakjes zoals bij circus circus!

Nail art tipliners, special effect toppers en een nieuwe crackling!
Een nieuw magneet figuurtje, magneet nagellakjes, en design stencils
Studio nails stickers (zal de kwaliteit verbeterd zijn? ) en nieuwe better than gel nails roze
Nieuw Colour & Go lakjes 
Een nieuwe lijn nude glam nagellak.

Ik heb erg benieuwd, helemaal naar de officiële foto's en berichten! Ik heb de afbeeldingen van deze site . Zij heeft alle prijzen ook op haar site staan, dus wil je direct weten wat iets (ongeveer) gaat kosten moet je even bij haar kijken. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om een soort van preview te zien, want ik word al aardig enthousiast als ik dit zie.

De collectie zal waarschijnlijk rond maart/april in de winkels gaan liggen. Ik ben ook erg benieuwd wat er allemaal weg gaat bij Essence om plaats te maken.

Q: Wat vind jij van het nieuwe assortiment van Essence?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.