zondag 22 januari 2012

O.P.I Nicki Minaj collectie - Swatches en more

O.P.I. heeft in samenwerking met HipHop diva Nicki Minaj zes limited edition nagellakken uitgebracht. Vijf verschillende kleuren en effecten en één paarse shatter. Nicki’s unieke nagel- en fashionstijl, haar voorliefde voor felle kleuren en haar debuutalbum Pink Friday hebben geleid tot deze exclusieve collectie. De Nicki Minaj by OPI Collection bevat een variatie aan felle kleurschakeringen, van neon limegroen tot babyroze. Ik heb alle zes de nagellakken voor jullie op een rij. Kijk snel verder naar de swatches en mijn favoriet.

“OPI is ontzettend enthousiast over het uitbrengen van deze zes kleuren in samenwerking met Nicki Minaj. Nicki heeft in een razend tempo de hiphop wereld overgenomen en dat is maar ten dele te danken aan haar geweldige muziek. Ze is ook een bron van inspiratie op modegebied en weet iedereen steeds weer te verrassen met haar uitdagende kostuums en gedurfde haarkleuren. OPI vindt het geweldig om met zo’n prominent icoon te mogen samenwerken,” aldus Suzi Weiss‐ Fischmann, OPI’s Executive Vice President & Artistic Director.
*Fly: I came to win, to fight… en om deze aquablauw te dragen.
*Pink Friday: Start je weekend met deze sexy bubbelgum-roze lak.
*Did it On ’Em: Een brutale limegroene lak die graag in de spotlight staat.
Metallic 4-life: Dit sprankelend antraciet flies with the stars in the skies.
*Save Me: I drove for miles just to find deze zilveren regenboog glitters.
Super Bass Shatter: Driedimensionele paarse Shatter Coat.
(De lakjes met een * ervoor zijn ook verkrijgbaar in een minisetje)
FLY: Een turquoise kleurig lakje. Een erg mooie apart kleurtje die opvalt maar toch niet erg extreem is.
Pink Friday: Ik zeg Barbie! Een mega felle en opvallende kleur roze! Meestal zijn roze tinten warm, maar Pink Friday heeft een wat koele ondertoon.
Did it On 'Em: Een mooi vies groen kleurtje. Hij heeft een beetje weg van het Shrek lakje. 
Bovenstaande drie lakjes hebben allemaal hetzelfde structuur en dekken goed in drie dunne laagjes.
 Metallic 4-life: Een lakje met een zwarte basis en veel verschillende formaten glitters. Hij dekt in twee laagjes.
Save me: Een glitter lakje met holografische staafjes. Erg leuk voor over een lakje zoals hier bij Fly , maar zeker ook leuk als je hem alleen op doet. 
Super Bass Shatter: Een Shatter lakje die een erg mooie paarse aubergine achtige kleur met shimmertjes er door. De shatter zelf is iets minder, hij kraakt niet echt mooi!
Ik vind het een erg leuke collectie. Mijn favorieten zijn zeker : Fly, Pink Friday en Did it On 'Em. Ik moet zeggen dat ik persoonlijk zelf niet zo van de zwart met glitters ben. Hij is erg mooi, maar niet echt mijn ding. Pink Friday is echt helemaal top, helemaal nu met de lente! Love the collectie!

Ik zag dat de lakjes al bij meeste winkels in de schappen liggen. Zoals afgelopen dinsdag bij Sephora in Groningen zag ik dat er al een aantal weg waren, dus wees er snel bij.
De lakjes kosten €13,95 per stuk
Het mini setje kost €17,95 (hierin zitten 4 mini lakjes)
De lakken zijn bij verschillende drogisterijen en schoonheidssalon verkrijgbaar. Ook is de collectie bij verscheidene parfumeriezaken te koop o.a. Sephora.


Wil je één van de lakjes bemachtigen moet je echt rennen naar de winkel. Want wat ik al eerder aangaf, het loopt erg snel en op=op. 
Q: Welke kleur is jou favoriet? Welke zou jij willen bemachtigen?

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.