donderdag 19 januari 2012

O.P.I. Winactie: Muppets set

Even een heel kort berichtje zo laat op de avond. Ik kwam net tot de ontdekking dat O.P.I. op dit moment een erg leuke winactie heeft. Als je je persoonlijke gegevens achterlaat via een formulier maak je kans op een minipack van de Muppets collectie + twee vrijkaarten voor de film die 8 februari in de bioscoop gaat draaien.
Heel simpel en snel. Je kunt hier direct naar de actie toegaan en meedoen is gedaan in 30 seconden.

De vorige keer dat ik een winactie van O.P.I. melde vertelde een lezeres mij een paar weken later dat zij toen der tijd gewonnen had. Hoe leuk is dat! Iedereen heel veel succes en ik hoop dat jullie winnen.

Wil je met nog een winactie meedoen, ik geef op dit moment drie Essence lakjes weg die niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Meedoen kan hier.


1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.